Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lu92

Kiedyś to musiały być czasy...

Polecane posty

Po tamtym temacie uznalem cie za 100% trola, już naprawdę nie wierze ze nie ejsteś projektem.

dominik, nie musisz wierzyć:) nawet lepiej.

wiesz co Dominik, nawet mi pochlebia to co piszesz. :)

Gość Marina_85
Ja słucham takiej muzyki. Lata 70-te, 80-te. Nikt nie zabrania. :) Teraz rzeczywiście jest gorsza muzyka, ale też można znaleźć całkiem niezłych wykonawców: Adele, Gotye.

Kobieto Bój sie Boga, nie zmieści mi się to w glowie nigdy. NAwet homoseksualizm przy tym to pikuś.

Gość a ja wolę muze,
takich wykonawców jak np: sacred spirit, manantial, alborada :)

Marina_85 - całe szczęście, że nikt nie broni. Ale to, że teraz wszystko wolno też ma swoje wady. Dominiku, słyszałam na prawdę o gorszych rzeczach. Np zoofilia - to się dopiero nie mieści w głowie!

kiedyś słuchałam scorpionów namiętnie, zresztą kochałam tylko starą muzyke...ale teraz uważam, że w dzisiejszych czasach też jest genialna muzyka, tylko trzeba dobrze poszukać, a nie utożsamiać jej z lady gagą, bieberem i innym gównem! dobra muzyka jest, tylko trzeba ją odkryć i nie słuchać radia, bo to ogłupia!!

No tak ale bez przesady, ja w to nie wierze. Ale jeżeli to prawda to masz wyniszczoną psychike na maks.

misia555 - a co takiego z tych nowych byś polecała? dominik - nie mam wyniszczonej strasznie psychiki, przecież miłość jest Dobrem, więc nic złego nie robię. lu nie sluchaj starca - ma coś w sobie. taką czystość nie nasiąkniętą dzisiejszym brudem.

Gość annia.....................
lu92 jesteś bardzo ładna i wygladasz na 17-17 lat.No a piesek boski. Z tymi nagraniami ,to masz rację.Nawet teksty były super.

lu92 coś w stylu rolling stonsów-the black keys, coś pod kata 60-70 Miles Kane, Frankie Rose hmmm Franz Ferdinand super szkoci :) jak lubisz bardziej lekką muzykę, wszyscy mówią na to indie to może wild beasts, tobias froberg, the maccabees, band of horses, editors...jest tego masa, sama szukaj, ja tam nie mogłabym się zamknąć w przeszłości i nie wiedzieć co się dzieje w muzyce

Annia, a dziękuję:) misia55, też dzięki. :P ja to przez okres dorastania to przede wszystkim Rammstein i takie. teraz różnej muzyki słucham.

Gość Lu nie sluchaj starca
Dominik ale czemu ty sie tak wypytujesz?

Lu nie słuchaj starca - a kim Ty właściwie jesteś?