Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudne buciory

Dlaczego ludzie włażą w butach na siedzenia w pociągach?

Polecane posty

Gość brudne buciory

Za każdym razem mam ochotę coś powiedzieć, ale się powstrzymuję. Ostatnio widziałam to dwa razy... raz dziewczyna miała więcej miejsca więc wywaliła nogi nie kłopocząc się ściągnięciem butów, na siedzenie obok i sobie drzemała, a wczoraj inna dziewczyna która miała baletki bardzo łatwe do zdjęcia, chciała coś ściągnąć z półki i chyba pół godziny wcierała brud z butów w jeden z tych czystych, nowoczesnych foteli w wagonie bezprzedziałowym. Jak wam nie wstyd ludzie? Przeciez potem ktoś na tym będzie siedzieć a wy zawlekacie cały brud chodnika na czyste tkaniny! Jak można tak nie szanowac innych osób!

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
Bo to barany, nie ludzie !!!

Gość kwiaty na poddaszu
przecież ludzie nie mają już wstydu :o

Gość 34234234324
ale to chyba za granicą bo gdzie wPolsce w pociągu czyste tkaniny??? Ja też nie zdejmuję butów raczej w pociągu, bo się zwyczajnie brzydze.

Gość el chulo.
Już lepiej jak ta laska weszła na siedzenie w tych baletkach(cokolwiek to jest) na siedzenie niż by miała swoimi gołymi zagrzybionymi nogirami łazić po siedzeniu.

Gość mańka.dzik
wśoki tak samo rozwalają place zabaw ,ławki a później narzekają że nie ma co robić i gdzie z dziewczyną na randkę iść

Gość brudne buciory
tak, w Polsce od czasu do czasu zdarzają się czyste siedzenia, zwłaszcza jak coś jest nowsze i oddane niedawno do użytku, ale najwidoczniej buraki nie widzą żadnej różnicy i nie potrafią tego uszanować! Dlatego te czyste siedzenia tylko przez chwilę są czyste, a potem wyglądają tak że można pisać na forum "ja też nie zdejmuję butów bo się brzydzę"

Gość brudne buciory
34234234324 jeśli nie zdejmujesz butów, to mam nadzieję że przynajmniej nie wchodzisz nimi na siedzenia, bo to że się brzydzisz to jedno, ale jeśli sam przyczyniasz się do tego syfu to drugie. Ktoś wciera chodnik w materiał a potem ktoś siada na to w białych spodniach. Zresztą nieważne czy białych. Potem ta osoba idzie do domu i siada na kanapie. W ten sposób chodnik, plwociny, kurz, rój drobnoustrojów, choróbska, psie odchody właśnie lądują na twojej kanapie, na której czasem prawdopodobnie kladziesz głowę.

Gość sdfghjkl
dokladnie wkurza mnie to maksa.Ładny plusz czerwony na siedzeniach a kopyta w butach wycieraja w te siedzenia.A potem syf na kolei,ale kto go robi? kolejarze?

Gość brudne buciory
no ale jak lansują na kafe nawet żeby w buciorach w mieszkaniu chodzić po dywanach, bo przecież tak robią w Ameryce a u nas "zacofanie" bo zdejmujemy buty w domu...