Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjijhi3

jest tu jakaś fryzjerka ???

Polecane posty

Gość lkjijhi3

Ile kosztuje zejście u fryzjera z ciemnego brązu do zimnego blondu ? Jakieś 10 cm od czubka głowy to mój naturalny kolor włosów reszta (długość do ramion) to resztki brązowych farb sprzed ponad roku. Chce jak już pisałam wyjśc do jasnego blondu ile to potrwałoby u fryzjera i ile by kosztowało i czy zniszczenie włosów byłoby takie samo jak w przypadku domowych eksperymentów ??

Gość joannaa234
ok 200 zł i powyżej zalezy to od miasta jakiego mieszkasz i ile środku pojdzie, na odrosty idzie farba blond na konce rozjaśniacz bo trzeba ściągnąć kolor nastepnie nałożyć szampon . troche zabawy jest

Gość lkjijhi3
a na jednej wizycie da się to zrobić czy potrzebnych jest kilka ? Mieszkam w krakowie

Gość joannaa234
W Krakowie są bardzo wysokie ceny :) idz do lepszego salonu żeby Ci nie spieprzyły włosów. nie widze włosów ale wydaje mi się że w Twoim przypadku dałoby się to zrobić na jednej wizycie. efekt będzie na pewno jeszcze lepszy ale np po trzecim farbowaniu. dużo zależy od fryzjerki i od rodzaju farby. najlepiej idz i się wypytaj i niech zobaczy Twoje włosy.

Gość lkjijhi3
w krakowie jest taki wybór że głowa mała i kompletnie nie wiem na kogo się decydować :o no i te ceny, koleżanka za cięcie i modelowanie zapłaciła niedawno 120 zł :o