Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaPytajacaa

No to jest nienormalne.

Polecane posty

Gość MamaPytajacaa

24 tc, zre jak prosiak. Jestem wiecznie nienazarta. Jak tak dalej pojdzie to skoncze z 30 kg, bo ciagle mysle co tu zjesc. Bylybyscie glodne gdybyscie dzis zjadly? - 2 kanapki z wedlina i pomidorem - musli z mlekiem - porcje - mala miseczke, warzyw na parze - zupe ogorkowa, duzy talerz - salatke z kurczakiem i warzywami - z 7 czubatych lyzek - jablko - gruszke - 2 plasterki zoltego sera To chyba nie jest malo jedzenia. A ja znowu jestem glodna.. Zjadlabym jogurt, ale wiem, ze to nic nie da..

Gość Olga_Amelle
Kobieto opanuj się, później będziesz tego żałować. Nic się nie stanie jak trochę pochodzisz głodna, a jak zaczniesz jeść coraz mnie wracając do normalnych porcji to i potrzeby zaczną się zmniejszać!

Gość face palm
gdyby wszyscy mieli takie problemy...

Gość Taka jedna Ola
wydaje mi się że byłabym głodna gdybym zjadła to co Ty.... kanapkami może się rano najadłaś, ale później? ogórkowa szybko przeleci, warzyw małą miseczkę, sałatki troszkę i nic więcej konkretnego. Ja mniej więcej na tym samym etapie też miałam takie ataki głodu, ale trwało to może ze 3 tygodnie- i to nie co dzień taki głod miałam

Gość JA byłam dzisiaj lepsza :)
Śniadanie-2 kromki chleba Obiad-pół miseczki zupy,2 kromki chleba parę chrupek czekoladowych. Kolacja-2 kromki chleba,parówka zrobiłam sobie szczypiorek ze śmietaną i kawałek kiełbasy. w między czasie kinderki,taki proszek truskawkowy do mleka na sucho :) I ciągle jestem głodna

Gość MamaPytajacaa
No chyba jeszcze zjem tej salatki ale z jakims pieczywem, bo mam taki niedosyt, ze szok. Przed ciaza jadlam 2 razy mniej. A teraz przeciez dzieciaczek duzo nie potrzebuje...

Gość an2anet
ja tak chodzilam ciagle głodna własnie juz pod koniec mama mi mowila opanuj sie a ja ze zgubie i ze jak to przeciez glodna jestem i w ciazy to dla malej a teraz na diecie jestem i sie głodze zeby wrocic do swojej wagi a o rizstapech nie mowie bo mam je wszedzie dlatego radze ci jedz inaczej malo a czesto i jakiej wartosciowsze rzeczy no i duzo wody czasami mozemy pomylic głod a pragnieniem wiec duzo duzo wody a i mozesz przed posilkiem wody sie napic wtedy mniej zjesz i wyjdzie ci na dobre powodzenia

Gość psl.po.pis
ja nie jestem w ciąży i zjadłam więcej od ciebie. obiad z dwóch dań: krupnik, ziemniaki, buraki, mielony potem winogrona i jabłko na kolacje 4 kanapki z wędliną i pomidorem. śniadanie tez jakieś kanapki. waże 60 kg.

Gość to i ja cosik powiem
Nie myśl tyle o jedzeniu-może jesteś głodna z nudów? Ja dziś zjadłam-śniadanie o 12 (rano byłam u gina,a że miałam badania to na czczo normalnie jem koło 8)-kajzerkę z szynką i ogórkiem. Potem arbuza-ok 2kg, potem winogrono i pół litra kefiru. Obiad pyszny przepis od Ex D.Bill -zupa gulaszowa-mniam! Potem kilka truskawek i kiwi. Na kolację jajko na miękko i kajzerka z masłem i żółtym serem. I mam wrażenie,że pęknę... W ciągu dnia dodatkowo 2l wody ng i 2 kubki herbaty i 2 kubki inki-kubek 400ml.

Gość MamaPytajacaa
No ja zawsze bylam szczupla, ale teraz jest juz plus 7. A do konca ciazy daleko. I teraz sie dopiero zacznie tycie.. Boje sie ze skoncze z waga plus 25, a jednoczesnie nie chce sie glodzic..Zeby maluch mial wszystko, co trzeba.

Gość to i ja cosik powiem
Myśl o czymś innym niż jedzenie,jedz regularnie 5 posiłków-u mnie 2 stanowią owoce,bo więcej nie wcisnę. Ale dodatkowe posiłki jedz jak jesteś głodna,a nie wtedy kiedy masz ochotę.

to nie tak dużo przecież, ty nie wiesz nawet ile można jeść jak jest się w transie

Gość MamaPytajacaa
Misia, dla mnie duzo, bo przed ciaza zjadlam jakas zupe o 13, pozniej chwycilam cos na kolacje o 20 i to bylo cale moje jedzenie..

Gość mala mimitka
Czy Ty kobieto na prawdę musisz codziennie pytać czy dużo zjadłaś??? No litości!!!

Gość Chcesz kogoś wystraszyć?
Ja jadłam tyle na śniadanie! 4-5 kromek chleba z szynką serem majonezem i pomidorem dwa kawałki ciasta z bitą śmietaną. Drugie śniadanie to np.3kromki chleba zupa sałatka owocowa ziemniaki mięso surówka Kolacja 2 pieczone udka z kurczaka z chlebem i kiszonymi ogórkami A o 2-3 w nocy wstawałam na jedzenie bo jużgłodna byłam!

Gość MamaPytajacaa
Dzis pytam pierwszy raz na forum :)

Gość mala mimitka
wczoraj tez pytałaś - szukasz tu rozgrzeszenia?

Ja przytyłam 20kilo ale ja mam dobre geny i raczej nie mam problemów typu: nie żreć tyle bo przytyję albo zbrzydnę.

żrę ile chce i kiedy chce bo mam świadomośc tego że kiedyś nie będe mogła i stanie sie to szybciej niż mi się wydaje-bo co jak co ale latka lecą tak szybko że ani sie spostrzeżemy a będziemy staruszkami!

Jutro będzie pieczony kurczak-apropo do tego sałatka z majonezem i ziemniaki posypane koperkiem

Gość Koala 44444
moim zdaniem mało zjadłaś. ja jestem w 21tyg i jem ile wlezie,nawet w środku nocy. Do tej pory przytyłam 4kg a dziś zjadłam: 4 kromki z dżemem, miska zupy pomidorowej, sznycla z ziemniakami i mizerią, 3kromki z szynką pomidorem i ogórkiem, kiwi, i na kolacje znowu 3kromki z dżemem:)

Gość zla na wszystko
ja tez przytylam 21 kg na szczescie szybko to zgubilam

Gość kminek_kominek
wiecie co, u mnie zaczelo sie dopiero po porodzie... w ciazy nic jesc nie moglam, a jak bylam glodna to wzielam dwa gryzy i to wszystko co moglam zmiescic! Dopiero jak mala przyszla na swiat to sie zaczely zachcianki... Chyba przez karmienie piersia - ja jestem ciagle glodna! I te wszystkie jadlospisy ktore tu zamiescilyscie to pikus w porownaniu ile ja jem... Mam juz 8 kg na plusie... ale planuje skonczyc karmic piersia na dniach i wtedy zabieram sie za siebie!