Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skocze sie

Najbardziej "prestiżowe" studia to...?

Polecane posty

Gość Skocze sie

(kierunek)

Gość Skocze sie
Cholera no.

Gość Medycyna,ale wybitnie
skończona,gdzie kogoś będą naprawdę rozchwytywać,bycie takim przeciętnym konowałem,pracującym w oparach krwi i sików to raczej średnia przyjemność.

Gość Anty wawa
Pielęgniarstwo :D haha

Gość joannaa234
a co myślicie o higienie stomatologicznej na WUM-ie?? trudno się dostać??

Też ciężki kierunek, egzaminy i podręczniki niejednorotnie takie same jak medycynie, szkoda tylko że żadko doceniany

Gość ja,
nie rozumiem ludzi, którzy idą na stomatologię :o

To ty chcesz iść na studia tylko dla prestiżu??? No to powodzenia...

Gość mańka.dzik
ja nie rozumiem ludzi którzy wybierają kierunek tylko dlatego że jest prestiżowy

Gość brzosovska8
Ja bym bardzo chciała iść na prawo. Od dawna o tym marzyłam. Musiałam niestety zrobić sobie małą przerwę w nauce i maturę zdaję dopiero teraz ( a powinnam 2 lata temu). Ale chodziłam do liceum dla dorosłych, do progresu i naprawdę bardzo się do nauki przykładałam. Polski poszedł mi dobrze i mam nadzieję, że z resztą egzaminów będzie tak samo i efekty będą takie jak bym chciała.

Gość Dawidowska Martyna
Ja skończyłam zarządzanie i wcale nic ciekawego po tym w moim życiu się nie dzieje. Myślę żeby iść na jakiś kurs, na studia póki co niestety mnie nie stać. Ale ponoć kursy są ciekawe, rozwijające i faktycznie pozwalają znaleźć jakąś ciekawą pracę. Myślę o BHP, ciekawa sprawa i ponoc jest jakieś rozporządzenie z UE, że większe firmy muszą mieć w swoich szeregach kogoś kto zna się właśnie na tej dziedzinie. Gdzie w Gdańsku można zrobić taki kurs?

Gość wb;cfoivsnik
medycyna

Gość fydyryyrfyfy
Kulturoznastwo i europeistyka

Gość temat nie odniósł sukcesu
skałniałbym wis w kierunku medycyna... reszta to smiech an sali w Polsce prawo czy architektura tez kiedys uchodziły za prestizowe- teraz cih znaczenie prestiz sie zdewaluował

Gość regres jest głupi
podobno praca BHPowca jest bardzo odpowiedzialna i nie każdy wytrzymuje to ciśnienie

Gość Łiła naczelna........
robotyka i automatyka

Gość nieoNN
Prawo moim zdaniem jest nadal prestiżowym kierunkiem,oczywiscie wiele zależy od uczelni.

nieoNN- nie ejst, wiekszosc abalowentó nie ma eplikacji nawet wiesz ilu absolwentów prawa robi durne szkolenia albo zmywakuje w hotelach albo robic os w ogle nie zwiaznego z zawodem?

Gość Korbaaaaaa
Witam, robie wiosenne porządki. Wystawiam na allegro rzeczy ktore kupiłam dosyć drogo, ale sprzedaje dosłownie za grosze. Ubrania plus biżuteria. Zapraszam serdecznie. Naprawdę można wyhaczyć coś ładnego dla siebie za małe pieniążki:) Codziennie dorzucam koło 10 rzeczy. Zapraszam kazdego dnia:) http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=9539284 Pozdrawiam!!

Gość wrocław, wciąz w czołówce
robotyka, automatyka, biotechnologia, elektromechanika, inzynieria biomedyczna i parę innych kierunków wybitnie ścisłych niestety, aby studiowac w/w łeb trzeba miec na karku, ale pozniej ten inżynier przed nazwiskiem coś znaczy

Gość wrocław, wciąz w czołówce
temat nie odniósł sukcesu nieoNN- nie ejst, wiekszosc abalowentó nie ma eplikacji nawet wiesz ilu absolwentów prawa robi durne szkolenia albo zmywakuje w hotelach albo robic os w ogle nie zwiaznego z zawodem? Zastanawia mnie skad do diabła fenomen mitu pt. większośc nie ma aplikaci-bez aplikacji po prawie jesteś nikim - więc prawo to dno :D:D

Gość nieoNN
Jest w tym wiele prawdy ale pytanie dotyczylo prestiżu a nie tego po jakim kierunku najłatwiej znależć pracę.Wiadomo,prestiz to jedno a realia to drugie.

Gość fydyryyrfyfy
Debile ida na studia

Gość df cv
biotechnologia medyczna :classic_cool:

Gość zcx
mysle ze ginekolog. spoko robota.

Gość rozaliaaaaaa
ja skonczyłam biotechnologie, zarobki nie sa prestizowe :-(

wrocław, wciąz w czołówce- ja nie powiedziałem, ze to dno... ale wg mnie w polskich relaniach gdzie na prawo przyjmuje sie masy ludzie i masy ludzie koncza ten kierunke jest on jakos prestizowy.. zwyczajan masówka sie z tego zrobiła a a niektórych uczlsniach wykłądowcom słoba z butów wychodzi... bardziej prestizowa wg mnie jzu jest jakas zadka filologia obca np niderlandzka albo japonska

wrocław, wciąz w czołówce- dobra a czy ejst rynke pracy w ogle dla tych ludzi ?? równie dobrze mogłbym powiedziec, ze fizyka jest bardziej prestizowym kierunkiem niz wszytko to, co wyminiłes