Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiek2206666

Wyjazd z dzieckiem do TURCJI???

Polecane posty

Witam was drogie mamy pewnie nie jedna z was była już ze swoimi maluchami w ciepłych krajach,my jedziemy ze swoją córką pierwszy raz może nam napiszecie coś na ten temat. Córka ma 6 lat planujemy lecieć w lipcu np.do turcji na urlop czy można tam spokojnie spędzić wakacje z dzieckiem można tam bezpiecznie chodzić też wieczorami??

Gość To nie polityka
W tym roku lipa nikogo na wakacje nie stać Apel do żyjących z turystyki Obniżajcie ceny

Gość jdjsndjndjdn
Jeżeli Turcja to lepiej siedźcie w anladze (obszarze hotelu) . A gdzie jedziecie ?

Gość b.e.a.t.a
Bylam w Marmaris. Miejscowosc typowo turystyczna i niestety co sie z tym wiaze - wszystko drogie (a powinno byc tanio bo Turcja jest poza strefa Euro) niestety strasznie zdzieraja z turystow. Ciezko tez znalezc cos tureckiego do jedzenia - wszedzie pizza, kebab i inne turystyczne jedzenie. Przyjezdza tam mnostwo Anglikow i sporo Rosjan. Natomiast jesli chodzi o bezpieczenstwo to spokojnie mozecie chodzic wszedzie do poznego wieczora. Inne dobre strony - hotele tanie, na poziomie i dobra obsluga. All inclusive mozna tanio wykupic. Tylko w lipcu pewnie bedzie straszny upal - ja bylam w zeszlym roku w maju i bylo goraco.

Turcja jest ok na wakacje z dzieckiem- oni są bardzo pro nastawieni do dzieci i to dużo ułatwia :) tylko w lipcu temperatury okropne... nie byłam w M. ale w Alanyi jest sporo tureckiego żarcia i nawet nie jest specjalnie drogo - polecam :)

Gość mama ............
Turcje i właśnie Marmaris wspominam nienajlepiej.Zatłoczone wieczorne ulice,mnóstwo ludzi ,imprezy.To nie miejsce na rodzinny urlop.Natomiast Hiszpania to był strzał w 10-tkę.Majorka Iberostar Alcudia Park.Rewelacja choć nie najtaniej.

Gość mama ............
poza tym ja nie lubie jak mi ktos sapie za plecami i nadaje TESCO PRICE ASDA PRICE.I ciagle targowanie sie o cene.Nigdy więcej.

Gość O masz!
Ja z Turcji to polecam Oludeniz (blisko Marmaris). Piękny kurort, laguna, zatoka z plytszą wodą idealna dla malych dzieci, kilka calkiem dobrych hoteli (bierz min. 4 , 5 gwiazdek). Mozna wyjsc "na miasto" w ciagu dnia i wieczorem. Nie ejst to typowa dyskotekowka, raczej wlasnie miejscowosc dla rodzin z dziecmi i fanow glajdow.