Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona2

dwie kobiety

Polecane posty

Gość zraniona2

poznalam pol roku temu faceta przystojny blizniak balam sie zwiazku bo bylam kobieta po przejsciach maz mnie zostawil bo zrobil innej kobiecie dziecko prawie dwa lata sama bylam zanim zaczelam sie spotykac z tym co mi taki numer wywina .spotykal sie zemna i z jeszcze jedna kobieta tak przez pol roku .ja uwiezylam zaufalam on wiedzial jakie przejscia mialam z ex mezem .powiedzcie mi skad biora sie tacy dranie bez serca i jak teraz mam komus zaufac

Moja droga powszechnie wiadomo że faceci myslą inna częścią ciała, a przez wzgłąd na własne zdrowie i nerwy lepiej stosowac metodę ograniczonego zaufania.

Gość zraniona2
tak tylko jak jest sie samotnym zbyt dlugo i poznaje sie tak czarujacego faceta to czlowiek glupieje ale jak mozna ranic kobiete wiedzac ze tyle juz wycierpiala

Gość nikodem dyzma 123
Kochana bardzo Ci współczuje, naprawde. Ja tez przestaje wierzyc w to, ze sa jeszcze porządni faceci na tym swiecie....

Gość nikodem dyzma 123
Nie wiem, ale chyba trzeba nie mieć zupełnie serca...

Ale jak to mówią : co Cię nie zabije to Cię wzmocni :) wierz mi, że to prawda. A czas goi rany. Musisz wierzyc w to, że najlepsze ciągle przed Tobą.

Gość nikodem dyzma 123
Trudno w dzisiejszych czasach stworzyć udany, pełen miłości, harmonijny związek. Trudno być kobietą, która z poharatanym sercem chce wejść w nowy związek. Trudno jest to wszystko zaczynać od nowa, gdy widzi się jaki poziom emocjonalny i duchowy prezentują dzisiejsi mężczyźni.. a jednak, na końcu, trudno być samym w dzisiejszym świecie kłamstwa i obłudy...

Gość zraniona2
chyba juz zwatpilam ze istnieje jeszcze na tym swiecie milosc