Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loniininp

mimo ze jestem porzadna, dobra, opiekuncza,ladna nie mam szans na faceta

Polecane posty

Gość loniininp

bo mam nadwage i blizne na brzuchu po operacji;/

Gość tester
pewnie jesteś pird**olnienta i nosisz osobie wielkie mniemanie a jesteś zwykłą rospustnicą,co nie lubimy.

Gość loniininp
mam 70 kilo

Gość Bhhgygggy
Dieta i silownia ;)

no to jak mozesz byc ladna bedac gruba ? grube nie jest ladne jest odpychajace na silownie tuczniku a nie sie uzalasz nad soba

Gość no nie przesadzaj
gruba nie musi byc brzydka, to zalezy w jakim miejscu ten tluszczyk sie zbiera ? :)

grube jest brzydkie wraz z waga wzrasta ich brzydkosc :D mysl o dotykaniu ich ciala odrzuca i zabija ptaka :D mowimy tu o grubych nie o pannach ktore maja 1-5 nadwagi

Nie przesadzajcie, ja tam też mam nadwagę, a kompleksów nie mam i za brzydką się nie uważam, i znam wiele pulchnych dziewczyn, które mają facetów, narzeczonych, etc, nie można generalizować, dziwny jakiś trend na tej kafe... :P

oczywiscie ja tez widuje pasztety tez maja facetow.... nie dostajacych poziomem od nich :D zeby wziazc cos cennego samemu trzeba cos od siebie dac i cos soba reprezentowac, jezeli chcesz dobrze zbudowanego faceta z fajnym charakterem sama musisz zadbac o swoja figure i rozwoj duchowy, ludzie szukaja swojego odbicia w postaci drugiej polowki...

Z tego co zauważyłam, wiele kobiet nie szuka faceta z fajnym charakterem, a z grubym portfelem, wygląd i charakter są tu sprawą drugorzędną :D

Ja tylko stwierdzam, co obserwuję w swoim, szeroko pojętym, otoczeniu bliższym i dalszym. Oczywiście nie można wszystkich wsadzać do jednego wora :P

Gość Esteta nr. 1
ladna i z nadwagą? to oxymoron