Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia2012- 1992

co zrobić by mu wreszcie pasowało ?? Jakieś dobre rady

Polecane posty

Gość Asia2012- 1992

otóż mój chłopak ciągle wybrzydza nigdy mu nic nie pasuje ciągle ma o coś pretensje ostatnio stwierdził że powinnam się odchudzić bo za gruba jestem a mam 171 i ważę 54 kg więc nie jestem ciągle mnie krytykuje ciągle coś wymyśla nie dawno wymyślił '' że da mi kasę żebym sobie cycki zrobił ,, i tak jest cały czas nawet w łóżku ciągle mu coś nie pasuje nie wiem już jak z nim gadać bo ciągle się awanturuje ja nie mam już na to sił co zrobić żeby wreszcie mu zaczęło pasować ja już nie mam pomysłów

Gość Asia2012- 1992
nikt się nie wypowie ??

jemu nigdy nie będzie pasować, rzuciłabym takiego śmiecia jak on.

A nie sądzisz, że taki facet jest g... wart? Że wiecznie nie będzie mu coś pasowało aż w końcu wymieni CIę na inny model? PS. Powiedz mu, żeby on sobie mózg zoperował. Albo penisa. Bo jest za krótki. Ciekawe jak się będzie czuł

Gość Marta_17
porozmawiaj z nim czy jemu na tobie zależy czy ma powody by tobie coś wypominać...

Gość Asia2012- 1992
gadałam z nim o tym że mu nigdy nic nie pasuje , mówił że mnie kocha i chce być ze mną że mu na mnie zależy i w ogóle ale nie powiedział czemu tak robi te jego ciągłe gadanie doprowadza mnie do szału i potem kłamie że przeze mnie są kłótnie

może i tak mówi, ale jego zachowanie o tym nie świadczy.

To powiedz jemu, żeby schudł parę kilo i zoperował sobie ptaszka.

Gość hermanowa..
te "1992" w nicku to Twoj rocznik, prawda ;) ? Moze to i lepiej, mloda jeszcze jestes to do glupoty i naiwnosci masz prawo ;) ....

Gość mańka.dzik
zmień faceta! za pare lat zacznie cię wyśmiewać przy znajomych jak już będziecie mieli dzieci to zacznie chodzić na dziwki a ciebie tłuc bo zupa za słona! a ty będziesz się tłumaczyć że dla dobra dzieci z nim jesteś.ja po 12 latach małżeństwa złego słowa nie usłyszałam a w łóżku nachwalić się nie może jaki jest szczęśliwy że ma taką laskę,nie wolałabyś takie rzeczy usłyszeć ?

Gość Asia2012- 1992
wolałabym to chyba jasne ale jak bym mu powiedziała że ma za małego to chyba by cały dom rozwalił nie lubi słyszeć krytyki i tak 1992 to mój rok urodzenia

Gość fvxsfvbxsfvbxsfvbxfcvb
zal mi ciebie bo myslisz ze go zmienisz. a nie zmienisz. mozesz tylko zmienic swoje zycie zostawiajac go. tyle. chyba ze chcesz byc zawsze jako szmata do wycierania

Gość indonessia
A nade wszystko zapamiętaj: Ten, kto wyrządził Ci krzywdę nie jest wart Twoich łez, a ten, kto jest ich wart, nigdy nie wyrządzi Ci krzywdy.

Gość WielkaKomedia
Fakt, że ma 20 lat nie znaczy, że nic nie wie o związku. Na miłość nigdy nie jest się za młodym. To dobrze świadczy o Tobie, że mimo młodego wieku myślisz o tym, że takie zachowanie nie powinno mieć miejsca. 75 % dziewczynek w Twoim wieku interesują inne głupstwa niż dobry układ w związku. Mam nadzieję, że ułoży Ci się. Według wielu psychologów nie można wychować partnera, można co najwyżej zredukować jego zachowanie do mniej denerwujących, mam nadzieję, że Ty też jesteś pokoleniem gdzie naprawia się to co się psuje, a nie wyrzuca.

Gość Asia2012- 1992
ja już sama nie wiem nie chcę go zostawiać jesteśmy razem już 2 lata i nie powinien mnie krytykować ale nie mogę się z nim ostatnio zupełne dogadać

Gość mańka.dzik
WielkaKomedia ty naprawde wierzysz w to że jak jej facet mówi że jest za gruba czy ma za małe cycki to może się jeszcze zmienić ? to tylko gorzej może być,co to za związek jak on jej nie szanuje? zostawiła bym gnoja odrazu

I dajesz się poniżać, bo jesteście "już 2 lata razem"? Laska ogarnij się

Gość WielkaKomedia
Piszesz, że nie możesz się z nim "ostatnio" dogadać. W takim wypadku rozumiem, że dawniej układało Wam się. W pozostałych wypowiedziach pojawia się słowo "szmata", w żadnym wypadku nie myśl że on myśli że jesteś "szmatą" bo powiedział żebyś schudła. Mężczyźni podobnie jak kobiety mają lepsze i gorsze dni. Nie tylko oni powinni zabierać na kolacje lub do kina. Wyjdźcie gdzieś razem. Pamiętaj, że każdy ma prawo do błędu. Być może to jak się do Ciebie zwraca ma przejaw tego, jak mężczyźni odzywali się do kobiet w Jego rodzinie. Pokaż mu że związek pomiędzy kobietą i mężczyzną być naprawdę świetną sprawą i najlepszą częścią jego życia.

Gość WielkaKomedia
mańka.dzik Ktoś ma problem z czytaniem ze zrozumieniem. Wyraźnie napisałam że mężczyzny nie da się wychować. Można delikatnie redukować błędne myślenie o kobiecie, nieprawidłowe zachowanie względem kobiety.

Gość no nie przesadzaj
pogon gnojka gdzie pieprz rosnie !

Gość Asia2012- 1992
wiem że powinnam się ogarnąć i coś z tym zrobić ale jakoś nie mogę i owszem kiedyś nam się układał ale średnio od pół roku jest strasznie i jemu gorsze dni zdarzają się prawie codziennie to już go tak nie usprawiedliwia

Gość WielkaKomedia
Jeśli tak bardzo Ci z Nim źle, tak trudno Ci sprawić żeby było lepiej, to zostaw Go. Najłatwiej odejść.

Gość mańka.dzik
no mam duży problem ze zrozumieniem jak można zredukować błędną myśl faceta o kobiecie gdzie ona waży 54kg a on uważa że to za dużo ? ja bym mu zredukowała mózg nogą od stołu

Gość WielkaKomedia
Umiejętność pomocy drugiemu człowiekowi polega na zrozumieniu istoty zachowań męskich i kobiecych. Nogą stołu nie pomożesz nikomu.

Gość Asia2012- 1992
właśnie najciężej jest odejść ostatnio też stwierdził a wcześniej zawsze mu pasowało że w łóżku leżę jak kłoda i jak mu zwróciłam uwagę że za mocno ja tak nie lubię to sie 2 dni dopóki go nie przeprosiłam nie odzywał w co bym się nie ubrała to zawsze według niego wyglądam źle najczęściej jak dziwka ja już sama się nad tym poważnie zastanawiam

Gość WielkaKomedia
Dlaczego uprawiasz z Nim seks, jeśli czujesz, że nie podoba mu się Twoje ciało. Gdybyś naprawde tak czuła, wątpię żebyś mogła kochać się z nim. Nie szukaj akceptacji swojego ciała w jego słowach. Ubierz się tak jak Tobie się podoba, niech patrzy jak innym ślinka cieknie na Twój widok. Do góry głowa. ;)

Gość Asia2012- 1992
po pierwsze to on nigdy nie powiedział że mu sie nie podoba moje ciało po drugie nie ubiorę się jak mi się podoba bo jest strasznie zazdrosny i nie chcę by ktoś miał przeze mnie kłopoty a co do seksu to robię to czasami z nim dla spokoju żeby nie miał pretensji ani się nie wykłócał

Gość WielkaKomedia
Idź spać i szanuj się dziewczyno na przyszłość.