Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniapppp

weselne jedzenie

Polecane posty

Gość aniapppp

jak sie robi miesa na wesele,tzn zeby zrobic duzo wczesniej i potem tylko podgrzac,mrozi sie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mańka.dzik
zatrudnij kucharkę albo ze 3 niech zrobią wszystko na świeżo będzie lepsze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krejzulinska
co Ty sobie sama na wesele zamierzasz gotowac???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość abcdefgkobieta
o matko, zajedziesz się, lepiej się opłaca wynająć catering, cenowo podobnie a o ile mniej roboty...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość anty-cukier ....
na weselu odgrzewane miesa? no nie wiem, chyba, ze to takie wesele, aby sie najedli i napili, a niekonicznie dla jakosci zarelka ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aniapppp
Nie, po prostu jestem ciekawa jak to sie robi.Slysze,ze ludzie sie umawiaja z pania,ktora gotuje i piecze wszystko na wesela czy komunie.Ciekawa jestem jak to w praktyce wyglada.Chetnie bym wykorzystala na mniejsza skale (pracuje duzo i mam problemy z kregoslupem wiec urzadzenie domowej imprezy i gotowanie w tym samym dniu to dla mnie horror))rozne porady.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wymówka na szpital
na wesele się tak nie robi - robi się na świeżo... siedzą sobie panie kucharki dwa dni przed weselem i pichcą po 12h...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×