Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgyhujjua

wyglądam jak cindy crawford :/

Polecane posty

Gość kjhgyhujjua

załamuje mnie to, jestem jak jej sobowtór :o tylko mam 29 lat. Tylu ludzi mi to powtarza że zaczyna mnie to załamywać, według mnie ona wygląda okropnie :(

Gość czesc zabi kruku
kurwa, wspolczuje :/ to taka paszczurzyca :/

Gość kjhgyhujjua
wiem :( no ale co ja mam zrobić :/ myśle o przefarbowaniu włosów na blond ale w blondzie mi okropnie i bedzie tylko gorzej :/

Gość czesc zabi kruku
usun tego pieprzyka 😭 :D brwi mocniej wyreguluj moze?

Gość kjhgyhujjua
pieprzyka nie mam ale cała reszta jak skora zdjeta :o

Gość czesc zabi kruku
bez kitu wspolczuje :O nie wiem co moge doradzic :O moze grzywke?

Gość kjhgyhujjua
grzywkę już miałam i to było najgorsze z mozliwych rozwiązań, każdy mówi że mi lepiej w blondzie ale według mnie wyglądam w nim tandetnie i nie chce do niego wracać, brwi staram się reglowac u kosmetyczki więc raczej nie mam ich zarośniętych. Najlepiej to bym sobie chciała kosci twarzy spiłowac i wtedy bym była zadowolona ale że to niemozliwe to płakać mi się chce :o

No i po co narzekasz? Cindy to całkiem ładna dziewczyna. Ciesz się, że jesteś do niej podobna, bo ona ma bardzo ciekawe rysy twarzy. Wolałabyś być zwykłym szarakiem? Doprawdy... Nie rozumiem w czym masz problem.

Gość czesc zabi kruku
zostaje jeszcze jedna rzecz: makijaz. umiejetnie zrobione konturowanie potrafi zmienic rysy. a ruda bylas? albo te grzywke to moze taka dluzsza na bok?

Gość kjhgyhujjua
cindy jest okropna w ogóle mi się nie podoba :/ grzywki na bok nie miałam ale kiedyś miałam ale fryzjrzy mi to odradzają bo twierdzą że nie będzie pasować, rudy miałam i całkiem nieźle wyglądałam tylko on się spiera i kolor traci na wyglądzie... najgorzej mi w czarnym. Nie wiem jak podkreslac oczy, mam je takie jak cindy czyli małe brązowe i bez wyrazu :o

Gość czesc zabi kruku
a brwi, jesli masz takie ciemne jak ona, to rozjasnic moze?

Gość czesc zabi kruku
moglabym Cie pomalowac, bo troche umiem malowac... podkreslaj tylko i wylacznie zewnetrzne kaciki, nigdy ale to nigdy nie jedz linerem do wewnetrznego, do polowy to max od zewnetrznego. w wewnetrznym kaciku duzo rozswietlenia.

Gość kjhgyhujjua
brwi mam ciemne ale włosy też mam brązowe więc nie chce ich rozjaśniać bo to się będzie gryzło ze sobą, mam je niezle uregulowane więc brwi są chyba ok. Te oczy i szczęka jak u faceta dobija mnie. W dodatku byłam dziś u fryzjerki chciałam żeby mi podcięła 5 cm włosów to mi ucięła z 15 :o no i to już mnie totalnie rozwaliło ...

Gość czesc zabi kruku
tak samo jak tuszujesz rzesy: nigdy do gory, a raczej do troszke skierowane do zewnetrznej czesci, skupiajac sie na rzesach w zewnetrznym kaciku oka, to wydluzy oko, przez co beda troche wieksze. a na powieke cienie jasne, to wydobedzie oko. rozwietlaj srodek twarzy.

Gość kjhgyhujjua
zawsze używam eylinera i staram się go prowadzić do połowy oka, ale przypuścmy dolną powiekę też chcę podkreślić i wtedy oko mi się robi mniejsze a jak ten dolnej powieki nie podkreślę to wyglądam tak jakbym oczy od ust miała oddalone 20 cm i całe proporcje twarzy są zaburzone.

Gość czesc zabi kruku
kladz puderciemniejszy (albo bronzer) na te rzuchwe, na kosci policzkowe kladz rozswietlacz, to spowoduje ze gorna czesc twarzy wyda sie szersza a dolna wezsza (ale to chyba logiczne )

Gość czesc zabi kruku
ale nie podkreslaj na calej dlugosci na dolnej. i nigdy, ale to przenigdy!!! nie jedz po linii wodnej na dolnej powiece. postaw na wytuszowanie rzes dolnych, wtedy proporcje twarzy zachowasz

Gość kjhgyhujjua
no własnie ja się naczytałam że jak się na coś położy bronzer to ta częśc twarzy się wyszczupla a ja mam wrażenie że jak bronzer położe na żuchwę to jeszcze bardziej ją podkreśla, mimo że staram się to robić bardzo subtelnie.

Gość czesc zabi kruku
chodzi mi o to ze wytuszowane dolne rzesy tez dadza ciemniejszy akcent wiec cos tam bedzie, ale nie bedzie za ciemne wiec proporcje twarzy nie powinny zostac zaburzone.

Gość kjhgyhujjua
no z ta dolną powieką to nie tak że obrysowuje całą dolną kredką bo staram się to robić pędzlem i cieniem ale mimo wszystko i tak oko mi się zamyka. Chyba będe musiałam robić jeszcze delikatniejszą kreskę albo tak jak piszesz tylko tusz

Gość czesc zabi kruku
kladz tylko na koncowce nie najezdzajac na policzki. moze odcien jest zle dobrany? no nie wiem, trzeba poprobowac po prostu. jesli chodzi o te kreske, to sprobuj zamiast eyelinera samego uzyc cienia, albo na eyeliner polozyc cien, by kreska byla roztarta, a nie taka oczywista.

Gość czesc zabi kruku
powieke nalezy rozswietlac, gorna, wiec raczej unikalabym akcentowania zalamania powieki

Gość kjhgyhujjua
moja górna powiek jest zbyt mała i kombinowałam z tą roztartą kreską na górnej powiece ale to wszystko nie wyglądało dobrze, ten liner sam to chyba najlepsze wyjscie na moim oku, ewentualnie cień... ech no nic, dzięki za rady, będe próbować ... :)

Gość czesc zabi kruku
swietny ten tutorial jest, obejrzyj

Gość kjhgyhujjua
Dzieki za link :)

Gość kjhgyhujjua
moje oczy mają troszkę inny kształt niż jej i chyba by mi taki makeup nie pasował ale sporo tych filmików na yt moze znajde coś pod swoje ślepia :)

Gość czesc zabi kruku
wpadnij do mnie, ja lubie malowac :P:D

Gość maniek...
a to paskuda z ciebie jak jestes taka meska i wogole, ja bym nie rucha.l idz sie utop brzydalu