Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrwidąb

obawiam się że przepowiednie pana Krzysztofa Jackowskiego

Polecane posty

Gość wyrwidąb

przedstawione ostatnio na stronie FAKT mogą być prorocze i przed ME w piłce nożnej 'coś' się wydarzy na Ukrainie , kilka dni temu doszło do kilku aktów terrorystycznych w mieście, gdzie urodziła się Julia Tymoszenko na kilka miesięcy przed jej datą urodzin, czyli 27 kwietnia , następne uderzenie może nastąpić 27 maja , potem 27 czerwca ale tak czuję, że uderzenie terrorystów w dniu 27 maja może być jeszcze bardziej silne niż ostatnio i wtedy UEFA błyskawicznie podejmie decyzję o przesunięciu daty rozpoczęcia ME w piłce nożnej o jeden rok , czyli w 2013 roku , były prezydent Francji sam podstawiał swoich żołnierzy aby zginęli w czasie akcji , jak ostatnia łapanka na 'arabusa' , który zabił żydowskich obywateli we Francji , więc być może jest 'plan' aby na Ukrainie zamieszać porządnie tuż przed ME i przesunąć ME w piłce nożnej o jeden rok , w tym czasie Julię uratować i drogi wybudować ? jeszcze teraz jest za wcześnie na ME w piłce nożnej , jest pretekst aby ME odłożyć o rok , podobno jest taki punkt w regulaminie UEFA , że z powodu nagłego przypadku można zmienić termin rozgrywek piłkarskich bez przenoszenia imprez do innego kraju czy czujecie tego bluesa i przepowiednię Jackowskiego ? co się wydarzy aby ME przesunąć o rok ?

Gość w453453346
Pana Krzysztofa Jackowskiego powinno się poddać obserwacji psychiatrycznej

Gość no nie przesadzaj
w453453346 a ja bym ciebie poddala takiej obserwacji :)

Gość 34234234324
Ja nic nie rozumiem, nie słyszałam nigdzie zeby Euro miało byc przesuwane, co najzyzej Ukrainie je odbiora. Co do Jackowskiego- jest dobry jako jasnowidz ale prekognicja mu kompletnie nie wychodzi