Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajcie mi to!!

dajcie dajcie!!

Polecane posty

Gość dajcie mi to!!

dajcie mi piosenke do poplakania ale naprawde wyciskacza lez takiego naprawde naprawde musze poplakac a nie moge!!!

Gość dajcie mi to!!
Krwawa Wilczyca przegladnelam ten temat i nie uronilam ani jednej lzy :( Trufelka piekna piosenka :( cos o nieszczesliwej milosci, utraconej nadziei, smutnej do cna

Gość dajcie mi to!!
i dalej nic, ani jednej lzy a tak strasznie mnie to meczy :(

kocham cie zycie edyty geppert oh my love johna lennona (ale to bardziej na zlamane serce :P)\ moze vivo per lei a. bocelli i l. pausini psalm dla ciebie rubika (jak plakac to tylko przez nieszczesliwa milosc) akcent my passion anna jantar: nic nie moze przeciez wiecznie trwac, tylko mnie popros do tanca, jak jestem smutna to nawet od tyle slonca w calym miescie zbiera mi sie na placz MJ smile niepokonani i autobiografia perfectu jak mi sie jeszcze cos przypomni to dopisze :) nie wiem czy to sa wyciskacze lez dla Was, ale jak mam dola to dzialaja ;)

Gość dajcie mi to!!
przeslucham tych co podalas :) wlasnie nieraz wszystkie smutne na mnie dzialaly a ostatnio chyba juz calkowicie wyplukalo mnie z emocji, bo nawet najsmutniejsze ktorych do tej pory sluchalam i ryczalam jak bobr na mnie nie dzialaja :( chce po prostu wyzwolic emocje, poczuc cos w koncu, pozbyc sie tego w koncu!!

Gość cwane
to może lepiej film obejrzyj jakiś dramatyczny?

Gość dajcie mi to!!
przy filmie na pewno nie zaplacze :( my immortal na mnie nie dziala, nie moj gust muzyczny :( nigdy tak jeszcze nie mialam... 0 emocji, to meczy

Gość dajcie mi to!!
Krwawa, to piosenka ojca dla dziecka, ktorego usuneli? tak to zrozumialam... pozdrawiam piwoszow, mam wielka nadzieje ze niedlugo to ze mnie wszystko wyplynie. dzis chyba nie da rady, zablokowalo sie na amen

Gość dajcie mi to!!
czekam na to, bo to nic przyjemnego. pragne cos poczuc, jakies emocje w koncu, wyplakac sie... jest gorzej niz zle, a ja nie uronilam ani jednej lzy od wielu tygodni... dzis ten nie nadszedl ten dzien.