Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiednePieski !!

Co zrobić ? z Psami

Polecane posty

Gość BiednePieski !!

Witam :) mam pewien problem przez który nie mogę spać.Co zrobić z psami dokładnie 3 ,które są wychudzone i w ogóle zaniedbane. Nie mam pieniędzy żeby się nimi zając bo mam już 2 psy a w pobliżu nie ma żadnego schroniska bo mieszkam na wsi nie mam też ich czym zawieść co zrobić ? gdzie sie zgłosić ? Bardzo Proszę o Pomoc ! ! Są one zamknięte teraz na dole u mnie w domu w starej kuchni i smród jest niesamowity aż się sąsiedzi skarzą ! Nie mam pojecia

Gość BiednePieski !!
Dziękuje Bardzo. Najgorsze jest to że jestem bezradna. Przesto nie moge spać ciągle myśle co zrobić bo ja kocham zwierzęta a przez swoją bezradność je krzywdze

Gość BiednePieski !!
Może moge gdzieś zadzwonić żeby po nie przyjechali ? nie wiem już co robić

Gość suzzankaa
Zanim zadzwonisz gdziekolwiek, prosze napisz na dogomanii. Nie twierdze ze Ci pomoga fizycznie ale moze dadza jakies rady. Napewno ktos bedzie wiedzial jak wyglada sprawa ze schroniskiem w Twojej okolicy. Jak zadzwonisz to psy moga trafic do hycla :(. Schroniska wbrew swojej nazwie czesto sa katorga dla zwierzat. Wszystko zalezy od tego jakie schronisko i gdzie. Na dogomanii siedzi wiele osob, ktore pomagaja psom,