Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammaaa2dzieci

ciemny kolor wozka spacerowki-szaro-czarny

Polecane posty

Gość mammaaa2dzieci
Gość Nadejdzie
Ja mam czarny cały czarny i jest super

Gość kasia!!!!!1
Kwestia koloru to rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje niemniej jednak ja wolałam kupić jasną spacerówkę ( seledynowo trawiastą).

Gość O masz!
Na lato lepiej kup cos jasnego. Dziecko się bedzie gotowac w czarnym.

Kup czarny. Mam dwie spacerówki jedną calą czarną z jakimś żoltym kwiatkiem ale niewielkim, a drugą kremową z czerwonymi dodatkami. Kremową mam ze 2 tyg a już 3 razy tapicerkę pralam! Każdy spacer w gorszych warunkach (po deszczu) to pranie spacerówki!. Czarną mam rok i parę razy ją przetarłam szmatką na mokro, choć tak na prawdę to tylko raz tego wymagała bo było na niej znać kurz, a tak to raczej to robię bo czuję ze już czas na pranie ;) Jakbym miała opcje to ten drugi wózek wymieniłabym tez na czarny, ewentualnie jakiś ciemny bordowy, oliwkowy, śliwkowy byleby nie jasny!

Gość halyna mlynkova
To mniej wiecej tak,czy duza roznice tobie robi,jak siedzisz na lezaku czarnym,czy bezowym. spacerowka ma raczej malo scian i nie sadze,zeby tak strasznie grzala

Gość kkdjhgiuf
Ja też wolałabym jakiś kolorowy a nie czarny. Czarny jest smutnym kolorem, dla dziecka bardziej coś kolorowego. Ale jak ci sie podoba to kup taki

Gość halyna mlynkova
Ja mam dwie spacerowki. mieszkam na wsi i tu po wertepach musze miec taki fest z pompowanymi kolami -ten jest w kolorze khaki,taki blotnisty. drugi mam lexiutki -taki do miasta,do samolotu,zebym go dala rade np. zniesc po schodach razem z dzieckiem. ten jest w zarowiastym rozu i pomaranczu. Obydwa je lubie tak samo. Nie wydaje mi sie,zeby dziecko w czarnym wozku wygladalo smutno,no chyba ze jest ubrane na czarno albo szaroburo

miałam czarną gondole, czarną spacerówke, teraz mam następną prawie czarną ( bo producent nie produkuje całej czarnej :P ) i bardzo sobie chwale :) nie sądze by była jakaś różnica dla dziecka :)