Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robuletka

buty Elefant z Deichmanna wasze opinie

Polecane posty

Gość robuletka

dodam ze moj jeszcze nie chodzi sam wiecej raczkuje,sprawdzaja sie te buciki?sa wygodne dla dziecka ?

Gość robuletka
a czy te butki dostane gdzies w sklepie czy tylko wysylkowo?

Gucie można kupić w Krakowie na zakopiance w 4 kids (ale są 20 zl droższe niż u producenta i nie mają wszystkich rozmiarów i kolorów). Jak jesteś z KRK można odebrać osobiście w na Ujastku. Jak ci nie spasują to możesz odesłać. Ale one sie do kazdej nózki dopasuja.

Gość robuletka
oj do krakowa mam za daleko ale ogladalam te elefanty i strasznie wydaja sie solidne i fajnie miekkie a to jest wazne jak stawia pierwsze kroczki takze sie na nie skusze

Gość robuletka
XliloX moj syn urodzil sie 23.05.2011 :)

robuletka, a jaki rozmiar nosi twoje dziecko? bo może chciałabyś odkupić moje, mały miał je zakładane tyle, co do wózka. liczyłam, że w nich będzie rzeczywiście chodził, ale noga mu urosła i kupiłam następne. nasze są takie: http://www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do;jsessionid=ECF0A7DEB2C19D29D14E90E868CE0B7C?act=showBookmark&favOid=310641 rozmiar 21.

Gość robuletka
moj ma 23 bo juz jak sie urodzil to mial duza stopke i tak juz zostalo ale dzieki za propozycje :)

no, ja mam właśnie ten sam problem, dziecko zaraz skończy rok, a ubranka na 86 cm i noga 23 :D

Gość bardzo fajne buciki
polecam : ) ja tylko je kupuję

Gość wiosenna powinna sie leczyc
pytanie jest o buty Elefanta - jak sama przyznaje nigdy ich nie kupowała i reklamuje tu wsiurskie gucie - ŻENADA :D:D nie masz nic do powiedzenia o butach z deichmanna to po co piszesz?? no masakra jakaś :D czytaj ze zrozumieniem ;)

Gość bgdbndegzbn
sa fajne

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
nie wiem jak Elefant ale ja kupuję w deichmanie Bren-Schuhe i jak dla mnie są bardzo dobre jakościowo :) synek chodzi w jednych już przeszło 3msc i nic się z nimi nie dzieje.

Gość jdbfvkjfdsvbj
elefanten buty sa super, polecam

Gość gość
My kupujemy dziecku buty Tombut i jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie przewiduję zmian w tym temacie. http://sklep.tombut.pl/

Gość Tylko elefanten
Ja miałam kilkanaście par dla dzeicka- zimowe.jesiennie .wiosenne buty dla Synka :) drugiemu też jako pierwsze buty elefan i jako drugie na wiosnę będą również elefanten Uwielbiam miękkie lekkie buty wytrwale niezniszczalne !!!

Gość gość
Elefanten są bardzo fajne, niestety w Polsce jest mały wybór, ale kupuję je zawsze, kiedy jestem w Niemczech.

Gość gość
Właśnie kupiliśmy buciki dla córki, są super. Polecam.