Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhjbhjbhjjhh

Facet zdradził mnie z brzydszą. Rada dla was

Polecane posty

nie mój problem ,że masz trudności z wysławianiem się itd itp :D

Gość vhjbhjbhjjhh
"jak to sobie wyobrazasz? ze jesli w twojej ocenie, osoba, z ktora zostajesz zdradzona jest "gorsza" to masz w nosie to, ze twoj partner ja bzyka?" Po prostu wtedy mam pewność, że facet nie jest mnie wart, i problem z głowy

Gość napewno lepiej jak nie ma się
większych zobowiązań ZS , gorzej jak przychodzi wspólny dom i dzieci a lepiej przed zaręczynami ;) papiery rozwodowe to już o wiele więcej zachodu ;) chociaz są tacy panowie co bedą zone błagac o przebaczenie a kochance gadac ,że żona jest zawzięta pizdą co go nie puści wolno;) są takie kwiatki

Gość ojojoj xyzed
xyzed to wkuj na pamięc i zastosuj :P

chociaz są tacy panowie co bedą zone błagac o przebaczenie a kochance gadac ,że żona jest zawzięta pi**ą co go nie puści wolno są takie kwiatki oczywiscie, ze tacy sa, pytanie jest inne - dlaczego tak robia? a odpowiedz taka sama jak przy pytaniu dlaczego pies lize sobie jaja :-)

Gość nie łatwiej swoimi słowami
xyzed nie mój problem ,że masz trudności z wysławianiem się itd itp oj gieniusz się odezwał i musiał poszukac definicji :D

Po prostu wtedy mam pewność, że facet nie jest mnie wart, i problem z głowy dobrze zrozumialem? jesli zdradzi cie z modelka z playboya to znaczy, ze ty nie bylas jego warta a jak z superniania to znaczy, ze on nie byl wart ciebie??

Gość a to jakaś nowość
a co masz poprawkę z matury ZS i robisz powtórki? dałeś się tak łatwo rozgryźć?

zeby cos opisac swoimi slowami potrzeba przynajmniej: a) inteligencji b) zasobu slow no coz, kretyni pokroju kolegi niewiadomego nie dysponuja wystarczajaca iloscia obu skladnikow

no w końcu padło to słowo : geniusz :D:D:D a swoją drogą cieszy mnie to ,że pojawiają się ci ,którzy mnie nienawidzą choć nicki zmieniają:D:D:D:D

dałeś się tak łatwo rozgryźć? komu dalem sie rozgryzc? pisz, tylko ostrzegam, rowniez mozesz wyjsc na debila :-)

a swoją drogą cieszy mnie to ,że pojawiają się ci ,którzy mnie nienawidzą przypominam ci kolego niewiadomy o topiku z ciabem i njun czy jak jej tam - tam mozesz zostac bohaterem, tutaj najwyzej cwiercinteligentem

Gość Wujek Leon
bo każdy widzi tylko swoją rację a racji jest wiele, racja zdradzanej, racja zdradzającego, racja obiektu zdrady... może facet miał swoje powody tylko że autorka woli ich nie widzieć tylko potępiać swojego faceta i jego kochankę a może sama jest urodziwa, ale ma wredny charakter i jej faceta popchnęło to do zdrady? a może jest urodziwa ale kiepska w łóżku, robi to ciągle tak samo i nie jest otwarta na propozycje swojego faceta? a może jest urodziwa ale seks tylko raz w miesiącu preferuje? a może wcale nie jest urodziwa tylko się jej tak wydaje? nie wiemy jak jest w rzeczywistości, mamy tylko obrażoną i zdenerwowaną autorkę która prezentuje swój punkt widzenia

Gość wirtualna popularność
no tak nie ma to jak popularność na kafe ;) xyzed nie masz własnego życia czy jak ?

nie wiemy jak jest w rzeczywistości, mamy tylko obrażoną i zdenerwowaną autorkę która prezentuje swój punkt widzenia masz calkowita racje, jednak robisz pewien blad logiczny: nie ma usprawiedliwienia zdrady, nie ma i juz skoro facet mogl NIE ZDRADZIC :-)

Gość tatmara
Bo faceci myślą tylko o nowych przygodach itp szybko sie nudza i zamias oczami widza penisem

Wujek Leon rozwiń trochę bardziej , chętnie poczytam ;) może autorka też, a może się już wyniosła ;)

zawsze szczery takie osobniki,które twierdzą ,że wiedzą wszystko i na wszystkim się znają lepiej od innych,których ,jeśli nie podzielają jego poglądów, nazywają kretynami ,to są osoby,które piszą lub mówią co wiedzą nie nie wiedzą co mówią. Do ciebie to pasuje idealnie więc jako dużo mniej inteligentny i kretyn nie będę z tobą "dyskutował" Wszystko na twój temat.Każdy ma prawo do swoich poglądów i nie muszą to być twoje poglądy.

Bo faceci myślą tylko o nowych przygodach itp szybko sie nudza i zamias oczami widza penisem idz ty lepiej dziecko do szkoly, ok?

tatmara ale na penisie chyba oczu nie mają ;) może lepiej napisać myslą za często o seksie?

Każdy ma prawo do swoich poglądów kolego to moze zacznijmy od podstaw, bo duzo piszesz bzdur i nic z tego nie wynika zacznijmy od kolejnego slowa, ktore uzyles, najwyrazniej niezbyt roztropnie - poglady jakie sa twoje poglady w temacie normalnosci, czym ona wg ciebie jest, jak sie objawia, czy uwazasz siebie za normalnego, czy twoim zdaniem miales normalna rodzine? i dlaczego tak uwazasz? to pokaze twoje POGLADY ready steady go!

Gość logiki nie ucza w szkołach
xyzed ale wiesz o tym że "nie nie" jest równe z "tak" ? miszczu logiki rozmytej ;) mam czasami takie wrażenie , bo strasznie pokrętne i nieprecyzyjne to twoje rozumowanie

Gość aaaaaaarwena
dla faceta to jest przerazajace przez cale zycie pchac w jedna dziure, chocby te "najlepsza" (w swoim wlasnym mniemianiu) :classic_cool:

dla faceta to jest przerazajace przez cale zycie pchac w jedna dziure nastepny wytwor gier w sloneczko, do lekcji dzieciatko

wirtualna popularność -> mam swoje życie ,a na kafe pojawiłem się po bardzo długiej nieobecności więc nie czepiaj się innych skoro być może ty swojego życia nie masz:)

kolego skup sie chcesz pokazac, ze posiadasz poglady? przeciez tak ich bronisz, to do dziela, pokaz wszystkim na forum, ze posiadasz SWOJE POGLADY

Gość logiki nie ucza w szkołach
nie nie= tak zaprzeczenie zaprzenie się wyklucza + zaprzeczenie = zaprzeczenie teraz napisz sobie zamiast zaprzeczenie 3x nie = nie ;) proste jak budowa cepa