Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhjbhjbhjjhh

Facet zdradził mnie z brzydszą. Rada dla was

Polecane posty

logiki nie ucza w szkołach-> podziwiam to,że piszesz zawsze bezbłednie i bez literówek :)

Gość wirtualna popularność
wybacz xyzed ale czytając twoje idiotyczne posty tu czy na innych tematach śmiem twierdzić ,że tylko potwierdzasz brak jakiegokolwiek życia:( żal mi ciebie

Gość do xyzed
widzisz pedale temat zboczył przez ciebie

Gość do xyzed
ZS ale on nie ma poglądów, pogódź się z tym ;)

Gość wkurzają mnie tacy
koniec tematu , amen

wirtualna popularność-> nie mam czego wybaczać. Uznajesz moje posty za durne i tyle ,twoja wola :)

Gość Komplome62
Moze z wygladu brzydsza, a moze w kroku byla atrakcyjna.

Gość o co kaman ludzie
taa umiała otwierać piwo dolnymi wargami :P

Gość o co kaman ludzie
może puszczała bańki odbytem :P

ZS ale on nie ma poglądów, pogódź się z tym wiem o tym i wiedzialem wczesniej dlatego kulturalnie ostrzegalem go by wypierdalal w podskokach, no ale uparl sie i zostal, jak to sie skonczy bylo latwe do przewidzenia :-)

Gość lcmdlpm
może była bez zębów i lepiej robiła loda?

spokojnie czizas, rodzi sie powoli to daj znac jak cos, nie chcialabym przegapic oswiecenia

Gość lcmdlpm
może dupe do anala nadstawiła ? cholera wie , brzydule czasem zrobią więcej niz te ładne;) dają się bic po ryju i nie tylko , nasikać na siebie , wysmarować sie kupą partnera ;) potem bedzie happy bo bzyknęła sie z facetem ładniejszej :P

to daj znac jak cos, nie chcialabym przegapic oswiecenia yyyyyy, pewien problem polega na tym, ze nie mam jak :-)

Gość lcmdlpm
podsuwam pomysły może autorka da się złamać i o co kaman i jaka jest rada?

yyyyyy, pewien problem polega na tym, ze nie mam jak poczekaj az tracisz kawe i odpowiedni okrzyk sam ci sie wyrwie :)

Gość jaka jest rada halooo
co z ta radą

Gość bhsosjcbcs;
z dupy sie wyrwie :P jaka rada?

Gość bhsosjcbcs
to co jaka rada

yyyyyy, nie spytam skad sie wyrwie to sie dobrze sklada bo nie chcialam odpowiedziec

Gość BluMen14
Wujek Leon dobrze napisał ,uroda zawsze przeminie u jednej prędzej u drugiej później .Wygląd mojej niunni jest dla mnie ważny nie ma co kłamać, ale na dłuższą metę liczy się bardziej charakter.Dziewczyna może być piękna ale jeśli ma paskudny charakter, to facet w końcu i tak się podda i znajdzie inną ,a dlaczego ? Zwyczajnie zrozumiał że wygląd to nie wszystko, przynajmniej w długoletnim związku .Co mi po ładnej dziewczynie, która oprócz wyglądu nic nie oferuje? Jest np.leniwa ,dba tylko o swój wygląd ( w dziwny często sposób),piłuje szpony ,nakłada farby ,tynki i tapety(na twarz oczywiście) ale np obiadu nie ma czasu ugotować,czy zwyczajnie posprzątać w domu.Śmieszne są dziewczyny które zauwarzają tylko swój wygląd ,to że mają powodzenie ,ale tak naprawdę to oferują piękną Barbie która jak wiadomo jest pusta w środku.Żebyśmy się zrozumieli ,autorki nie znam i jej nie oceniam.

ZS nie mam zwyczaju rozmawiać z kimś ,kto i tak nie zrozumie tego co się do niego mówi ,bo sam uważa siebie za najmądrzejszego :D Więc ciesz się chłoptasiu swoją "sławą" i pisz dalej swoje "mądrości":D

Widzę ,że opinie są tylko dwojakiego rodzaju, albo ktoś zastanawia się dlaczego tak się dzieje albo od razu miesza z błotem. Przykre ,jak zresztą na wielu forach, jest to ,że nie ma szacunku dla osób o przeciwstawnych poglądach.Nie dziwi mnie to jednak albowiem to takie typowe polskie piekiełko :classic_cool:

,że nie ma szacunku dla osób o przeciwstawnych poglądach kolejny kretyn najpierw przedstaw swoje poglady a pozniej dyskutuj

Widzę ,że opinie są tylko dwojakiego rodzaju, albo ktoś zastanawia się dlaczego tak się dzieje albo od razu miesza z błotem. a co na to Twoj okulista?