Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhjbhjbhjjhh

Facet zdradził mnie z brzydszą. Rada dla was

Polecane posty

Gość jak się czepia zajętego
uroda to nie wszystko, może miała lepszy charakter, była bardziej inteligentna, albo lepsza w łóżku (albo wszystkor razem) taa ale zanim mu rozłożyła nogi to się na niej poznał? :D już to widzę , facet ciul i tyle autorko trzym się i nie zwracaj uwagi na wpisy poyebańców.

upierdliwy jesteś :D:D:D przecież żadnej rady nie będzie oprócz stwierdzenia ,że wszyscy faceci to świnie i myślą tylko fiutem :D:D:D:D

Gość domyslam się jaka rada
może autorce chodzi o to,że uroda to nie wszystko ? albo jak facet myśli chujem tro zrobi w ciula z pierwszą lepszą?

Gość zechciała głupia brzydula
xyzed to marzyciel mający nieziemskie aspiracje , ma straszne kompleksy i usiłuje tutaj laski sprowokować ale mu to nie wychodzi ;) na pewno ciulowi dała kosza jakaś ładna i inteligenta panna, zaraz napisze ,że takich nie ma ;)

zawsze szczery pomocy od kogo?? od ciebie??? :D:D:D:D:D chyba faktycznie ci się klepki poprzestawiały:D:D:D:D

Gość zechciała głupia brzydula
oj zawsze szczery ile lat jesteś na kafe ? od początków jej powstania ;) jeszcze się nie nauczyłeś?

Gość vhjbhjbhjjhh
Moja rada jest taka, żeby starać się nie przejmowaćzdradą, bo bardzo często zdradzane jesteśmy z gorszymi od nas :)

kolego niewiadomy w jakim celu odpowiadasz na moje posty? naprawde chcesz wyjsc na kretyna? nie masz troche wyzszych ambicji? jesli nie chcesz to sugeruje ci zmykaj w towarzystwo nadzieja8, ciab czy jak tam temu cholerstwu jest, tam bedziesz bezpieczny

Gość anuanulalalalala888
nie znam laski, która by powiedziała że jej facet zdradził ją z ładniejszą, może tak myśleć, ale zawsze z koleżankami obrobią jej tyłek że jest brzydka i gruba, nowa laska od mojego ex też jest paskudna i gruba:P

no marzycielem jeszcze nie byłem ,a ciulem mogę być :D zawsze to lepiej niż być pizdą :D:D:D:D Co do kompleksów,to pewnie ,że je mam i to całe mnóstwo ale sobie radzę:D Poza tym jak widać po tobie prowokować potrafię:D :P

Moja rada jest taka, żeby starać się nie przejmowaćzdradą, bo bardzo często zdradzane jesteśmy z gorszymi od nas jak to sobie wyobrazasz? ze jesli w twojej ocenie, osoba, z ktora zostajesz zdradzona jest "gorsza" to masz w nosie to, ze twoj partner ja bzyka?

Gość Wujek Leon
Tu chyba nie jest problem w zdradzie, a problem że w oczach zdradzanej obiekt zdrady jest mniej od niej urodziwy. Wysokie ego zostało urażone. Widać że autorka w rzeczywistości nie jest taka atrakcyjna za jaką się ma.

zawsze szczery wolno mi ale masz rację mam większe ambicje niż debilne pyskówki z tobą :o

Gość do xyzed
odezwał się nałogowo onanizujący się frustrat niedojrzały płciowo ;) któremu nie staje mimo tego ,że od szarpania i tarmoszenia malutkiego fiuta ma bąble na rękach i obdarty napletek i spuchniętą mosznę:D powiedz zbankrutowałeś prawie przez zasypke dla dzieci i oliwki haaaahaaa , wyżywaj sie wyzywaj i lecz kompleksy frustracie pośmiejemy :P

a co to onanizowanie się ?? :P :D

Gość do zawsze szczerego
zawsze szczery nie pasuje to sam wypierdalaj w radosnych podskokach , publiczne forum to każdy moze pisać co mu się chce nawet ,że chodzi na piwo z darkerem :d

Tu chyba nie jest problem w zdradzie, a problem że w oczach zdradzanej obiekt zdrady jest mniej od niej urodziwy. bardzo trafnie napisane

no proszę jaki pan i władca :D:D:D:D

nawet kretyn jest normalniejszy od ciebie kolego:D:D:D

Gość nie koniecznie tak jest
Wujek Leon Tu chyba nie jest problem w zdradzie, a problem że w oczach zdradzanej obiekt zdrady jest mniej od niej urodziwy. Wysokie ego zostało urażone. Widać że autorka w rzeczywistości nie jest taka atrakcyjna za jaką się ma. Łatwiej to przełknąc i pogonić kutasa w cholerę ,pobzykał pierwszą lepszą co rozłozyła nogi prosze bardzo niech idzie won ,jak nic sobie nie robi z tego że miał ładna i w porządku to ma problem, pokazał na co go stać pokazał. Ona bez wyrzutów może szukać odpowiedniejszego faceta.

zapewne tylko ty znasz jedyną i prawdziwą jej definicję :D:D:D:D

Łatwiej to przełknąc i pogonić kutasa w cholerę ,pobzykał pierwszą lepszą co rozłozyła nogi prosze bardzo niech idzie won ,jak nic sobie nie robi z tego że miał ładna i w porządku to ma problem, pokazał na co go stać pokazał. Ona bez wyrzutów może szukać odpowiedniejszego faceta. mysle, ze to zalezy od psychiki danej kobiety ale generalizujac to nie wydaje mi sie by jakakolwiek zdrade bylo "latwo przelknac"

Gość nie koniecznie tak jest
haaahaaahaaa dzięki ZS a to zacytowane xyzed ktoś kto miał gorsze doświadczenia z Żydem niż z czarnym lub białym brak słów xyzed

zapewne tylko ty znasz jedyną i prawdziwą jej definicję te trzy glupie usmiechniete ryje masz pod skrotem na klawiaturze? chlopie pytam cie o prosta rzecz - na czym polega normalnosc wg ciebie skoro uzywasz tego slowa w swojej wypowiedzi