Gość der Mariusz Napisano Maj 8, 2012 ciekawe jak obejrzałaś całość skoro trwa 6.5 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan tohpedzio Napisano Maj 8, 2012 no całości jeszcze nie obejrzałam, ale cały czas mi się podoba :D boki zrywać, taka beka co pan zrobił ? beknołem ale beka! boki zrywać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość der Mariusz Napisano Maj 8, 2012 końcówka drugiego odcinka wgniecie Cię w fotel/krzesło/taboret/wersalkę lub w to na czym siedzisz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan tohpedzio Napisano Maj 8, 2012 wszystkie ślady prowadzą w siną dal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rreed Napisano Maj 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wgYd0_cM7BA taki czeka cie los jak na tym filmiku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość der Mariusz Napisano Maj 8, 2012 o albo ten http://www.youtube.com/watch?v=F8MvzqT7PRY&feature=relmfu wczoraj słuchałem piosenki kataryniarza przez godzinę :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan tohpedzio Napisano Maj 8, 2012 ahhaahha, no końcówa mnie zmasakrowała :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan tohpedzio Napisano Maj 8, 2012 pewnie końcówka piosenki Ci się najbardziej podobała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość der Mariusz Napisano Maj 8, 2012 duuuuuuuupaaaa gooooołaaaaaa :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan tohpedzio Napisano Maj 8, 2012 i pewnie też jedyny fragment jaki zapamiętałeś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość der Mariusz Napisano Maj 8, 2012 jeszcze pamiętam " wołają na mnie pan kataryniarz" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan tohpedzio Napisano Maj 8, 2012 na Ciebie to by wołali pan katar i uryniarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość der Mariusz Napisano Maj 8, 2012 ooo Ty kurhwa ! jeeeb z dupy laserkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan tohpedzio Napisano Maj 8, 2012 poszło z gruzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość der Mariusz Napisano Maj 8, 2012 jak Ci się nie podoba to wracaj na studia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam środkowym palcem Napisano Październik 18, 2015 O boszena :D Nawet się posmiałam Kiedy to byuo... Tera jestem stara... I dalej glupua jak kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach