pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 8, 2012 świadczy jedynie o tym, że ten jakże prosty und głupi gatunek nie może się bez Nas obejść a w większości to są zastoolejowani frustraci którzy nigdy nie umoczyli i sperma im wyżarła mózg przychodzą tutaj po porady :D żal jak chooj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem_hardkorem Napisano Maj 8, 2012 te forum by padło gdyby nie faceci przeproś i spierdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mastes1 Napisano Maj 8, 2012 na kafeterii nie ma prawiczków cioto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hot und pro Napisano Maj 8, 2012 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Maj 8, 2012 to Ciebie też jakiś rzucił?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 8, 2012 co racja to racja. bez Was byłoby tu trochę nudnawo nie było by z kogo cisnąć beki hot und pro } miało Cię nie być kutwa :O bałam się, że to zobaczysz i się obrazisz warczypies } ta... rzucił... mnie !? chyba oczadziałeś. mnie się nie rzuca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hot und pro Napisano Maj 8, 2012 tak się przypadkiem złożyło że mam dostęp do neta nie wiem co o tym myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Maj 8, 2012 no dobra, niech będzie że zostawił dla...powiedzmy innej kafe-dziewicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hot und pro Napisano Maj 8, 2012 i jeszcze jedna sprawa chorąży Michał Głuś nie wierzył że wysłałaś mi słitaśną fotkę pomimo tego że nie musiałem wysyłać swojej twarzy i sylwetki stwierdził też że specjalnie go prowokuję bo napisałem że po obejrzeniu tej fotki mam problemy z nadgarstkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 8, 2012 hot und pro } to może udamy, że Ciebie tu teraz wcale nie ma? warczypies } :D no też nie. on gardzi kafeterią nie przemawiają do niego argumenty, że są tutaj inteligentni ludzie jak ja np Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 8, 2012 hot und pro } no i miał rację. czemu go tak denerwujesz? a ta sprawa z nadgarstkiem to ciekawa jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Maj 8, 2012 też gardzę kafe, dlatego tu jestem...nooo żeby to robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hot und pro Napisano Maj 8, 2012 zapewniam Cię że nie miał racji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 8, 2012 prawda jest taka , że wszyscy gardzimy kafeterią i wchodzimy tutaj tylko po to by uświadomić innych jakimi są idiotami hot und pro } i co jeszcze możesz mi zapewnić? od razu mówię, że ja problemów z nadgarstkiem mieć nie chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hot und pro Napisano Maj 8, 2012 no to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 8, 2012 no nie bądź taki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 8, 2012 zabiłam se topik :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hot und pro Napisano Maj 8, 2012 obraziłem się przez ten temat i idę stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 8, 2012 jesteś postrzelony jak kurva tupak szakur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Maj 8, 2012 PŚP daj fote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hot und pro Napisano Maj 8, 2012 dzisiaj napisała do mnie, nie mogła o mnie zapomnieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 8, 2012 warczypies } no już daję hot und pro } wielkie halo co ... kurva musime znaleźć niu song, bo już mi brakuje cytatów do odpowiedzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=S86r-lectZw co powiesz o tym? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Maj 8, 2012 dawaj, będzie żywiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 8, 2012 warczypies } żywiej armagjedon kurva by był wstawię focię 21 grudnia 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 8, 2012 ej koorwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Maj 8, 2012 jak już to chooju :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 8, 2012 byś się bardziej przykładał do pisania ze mną skoro jestę jedynym nikiem który Cię zauważa :O doceń to chooju ! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hot und pro Napisano Maj 8, 2012 co koorwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 8, 2012 nic koorwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach