Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana całkiem

sprawa facetowo sercowa, prosze o rade :P

Polecane posty

Gość skołowana całkiem

chodzi o faceta, to nie jest 'mój' facet (ale też nie jest 'czyimś' ;-) ) generalnie relacje między nami są pokomplikowane, a ostatnio to już w ogóle (seksu nie było- dla jasności) trochę się pomiędzy nami pomieszało (ja nie wiem co on czuje, sama w sumie nie wiem co ja czuję, mam tak sprzeczne uczucia jak nigdy dotąd, a stara już jestem, więc wiem co mówię :P) pokłócilismy się wczoraj trochę, potem się pogodziliśmy i 'rozstaliśmy się' (tzn w sensie, ze 'dobranoc') w zgodzie- on napisał, ze jakby coś, to mam pisac albo dzwonic albo cokolwiek, ja mu tez napisałam, ze jak będzie miał ochote to ma coś napisac (no chodziło o smsa rzecz jasna :P), ale on napisał 'Ty pierwsza'- zapytałam dlaczego, on odp., że tak sobie... no i- jak myslicie :P dlaczego ja mam pierwsza napisać? i w ogóle powinnam napisać? (chcę napisać, bo się zakochałam w draniu, więc najchętniej aktualnie bym sie do niego przykajdankowała :P no ale wiadomo, że to tak nie działa ;-) )

Gość fbdbgdfbgvfd
ile wy macie lat ?? Zachowujecie sie jak szczeniaki beznadziejne, co za poziom :O

Gość skołowana całkiem
a goń się mądralo :classic_cool: jak nie wiesz, że człowiek zakochany zachowuje się jak dziecko, to współczuję :P musisz mieć nudne życie nastawione na kalkulację :P:P:P

Gość dzulietta743
Jak się ludzie zakochują ... to czasem zachowują się jak nastolatki... to fajne.. A ja nie mówiłabym mu że się zakochałam... jeszcze ucieknie.. faceci uwielbiają nas zdobywać...

Gość skołowana całkiem
ale on już to wie :P on jest takim typem trochę niepewnym, potrzebuje wielu 'potwierdzeń' ale ja nie o tym, tylko o tym, czy powinnam napisać i co :)

Gość a ile masz lat ?
Bo zadajac pytanie co mam napisac itd, smiem twierdzic, ze okolo 13stu.

Gość skołowana całkiem
ludzie- to 'co' to juz w sumie nie tak istotne najbardziej ciekawi mnie dlaczego waszym zdaniem on napisał, że woli abym to ja pierwsza dała mu znak :-) i czy faktycznie 'mogę' czy sobie odpuścić :)

Gość witaminkaa c
ty masz cos z glowa!!!Gratuluje kobiecosci, inteligencji i calej reszty. Pisz sobie na forum, moze ktos ci skonstruuje smsa dla chloptasia 🖐️

Gość skołowana całkiem
Ja mam 36, on 35

Gość skołowana całkiem
dziekuje ci!!!!Chociaz jedna madra osoba!!!:P

Gość skołowana całkiem
podszywku :P🖐️ ale przynajmniej sympatyczny ;) pśp- oryginał też dziękuje ;)

Gość skołowana całkiem
witaminka c- a ja Tobie współczuję braku umiejętności czytania ze zrozumieniem i znajomości pojęcia 'kobiecość' jednocześnie gratuluję specjalnych zdolności oceniania czyjjś inteligencji, brawo :)

Gość skołowana całkiem
No cóz, jestem tepa jak widac :P