Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja228

Chciałabym zostać OSOBISTĄ asystentką prezesa, jak to zrobić?

Polecane posty

Jak w tytule. Chętnie poszłabym na układ praca biurowa plus seks. Mam doświadczenie w pracy biurowej, do tego jestem ładna, szczupła, lubię seks, jestem otwartą i wydaje mi się, że ciekawą osobą. Gdzie szukać tego typu ogłoszeń? Jak się w ogóle do tego zabrać?

Gość agagaagaggg
rób loda karzdemu napotkanemu kolesiowi w garniaku to morze któryś bedzoe prezesem i cie zatrudni!!!

Gość witaminkaa c
oo niezłe perspektywy masz widzę:) i plany na przyszłośc tylko pogratulować,ale nie mnie to oceniac zacznij sie krecic wokół takich ludzi ,no i znajomości teżs ie liczą

Gość ku klux klann
a po co ci siedzenie w biurze? sponsor to znaczna oszczedność czasu :D możesz go wykorzystać na solarium i malowanie paznokci na przykład

No więc ja Ci odpowiedziałam, że mam dobre kwalifikacje, znam języki, kończę niezłe studia itd. Jednak nawet z takimi kwalifikacjami ciężko jest znaleźć pracę a co dopiero dobrze płatną. Młoda wiecznie nie będę a chce żyć teraz a nie wegetować. Mam kilka zainteresowań, które chce rozwijać, chce zwiedzić świat, uwielbiam gotować i chce móc wejść do sklepu i kupić różne frykasy żeby zrobić pyszną kolacje itd. Nie chce sponsora bo po pierwsze taka praca to zawsze dodatkowe doświadczenie w CV a poza tym mniejsze szanse wykrycia.

Gość rreed
dam ci 300 zł za obciag z polykiem .. MOze byc ?

No bo to jest chyba oczywiście, że skoro chce zostać asystentką a nie utrzymanką to muszę mieć też coś w głowie a nie tylko na niej. ;)