klemcia777 0 Napisano Maj 8, 2012 Chodzi mi głównie o to, że półtora tygodnia temu kochałam się z chłopakiem i jakoś tak było, że on najpierw się spuścił bez mojego udziału a dopiero potem uprawialiśmy seks przerywany. Niby wyjął kiedy trzeba, przynajmniej tak mówił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mastes1 Napisano Maj 8, 2012 napewno jestes w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pijany kierowca 0 Napisano Maj 8, 2012 O czym my tu wogole mowimy na pewno po 1 razie zostalo troche sladowych ilosci spermy a ludzie i bez tego zachodzą... co trzeba miec w bani żeby uważać to za metode. Nie moge nawet dzieci o tym wiedzą. Współczuje dzieciakowi. Szykuj wózeczek mamuska! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klemcia777 0 Napisano Maj 8, 2012 Ale proszę bez takich bo nie mówię przecież że to miało być zabezpieczenie i że nie chce dziecka. Gówniarą jakąś już nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikol23 Napisano Maj 8, 2012 ja ekspertem nie jestem ale ludzie zajsć w ciążę to nie tak chop siup nawet 100% procentowych szans nie ma przy pelnym stosunku a przy przerywanym szanse są miejsze, każde statystki mówią, że na 100 par w ciągu roku wpadek takich jest 28 więc jesli ktoś raz uprawiał stosunek przerywany ciąży raczej nie będzie z tego i mam nadzieję, że sie nie mylę chociaż wszystko się może zdarzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Verdis Napisano Maj 8, 2012 nie bedziesz w ciazy jade 2 albo 3 rok na przerywanym i nigdy nie byłam ani nie jestem, z czasem zaczniesz sie zastanawiac czy w ogole jestes plodna gwarantuje Ci to, bedziesz go stosowac dluzej to sama zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agiew Napisano Maj 9, 2012 Jeśli się nie zabezpieczacie to chociaż określaj sobie dni płodne i wtedy w ogóle nie współżyjcie. Mikroskopy owulacyjne są dobre do tego celu. Stosunek przerywany to żadna metoda i można wtedy zajść w ciąże. Chłopak może nie zdążyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mam 17 lat Napisano Maj 9, 2012 i nawet ja wiem, że tak ! To nie jest metoda antykoncepcji. Niby 21 wiek, a ludzie tacy nieoświeceni ! Potem są niechciane ciążę itp. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anet_lol 0 Napisano Maj 9, 2012 pewnie, że mozesz byc w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikol23 Napisano Maj 10, 2012 KLEMCIA daj zać na forum jak to się skończyło bo jestem wręcz ciekawa czy w ten sposób się tak łatwo wpada moim zdaniem nie ale jak widać większość mówi , że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klemcia777 0 Napisano Maj 12, 2012 spokojnie dam znac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale badziew... 0 Napisano Maj 12, 2012 Verdis: nie przyszło Ci do głowy, że Ty lub Twój partner możecie być bezpłodni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk Napisano Maj 12, 2012 witam,,mam pytanie juz od kilku lat biore tabletki antykoncepcyjne z moim bylym chlopakiem jakos albo bylo przerywne do tego albo dodatkowo prezerwatywa,,ale rozstalismy sie,,zaczelam sie spotyakc z innym ktory wlasnie odszedl w milczeniu i daje mi to do zrozumeinia ale spotykalismy sie ponad miesiac kochalam sie z nim dwa razy rowniez caly czas stosuje tabletki ale boje sie ze zrobil to we mnie chociaz mowil ze nie ale jakos mu nie ufam,,nie wiem jak wy uwazacie jak stosujecie tabletyki czy kochacie sie do konca cze przerywacie,,dla mnie to jest rycie teraz a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 7ik7ikl78k78kl Napisano Maj 12, 2012 a to po to stosujesz tabletki zeby nie dochodzic do konca?? wez sie zastanow co ty piszesz, izywaj najlepiej na raz tabletek, globulek, prezerwatywy i stosunek przerywany, to nie bedziesz schizowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk Napisano Maj 12, 2012 czy chlopak sie w was spuszcza o to mi chodzilo konkretnie,,no mam taki schiz ,,dlatego chce sie zaputac jak to jest z wami,,nigdy sie tak nie martwilam jak teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 7ik7ikl78k78kl Napisano Maj 12, 2012 no po to sie bierze tabletki zeby sie mogl spuszczac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk Napisano Maj 12, 2012 dzieki..wiem ze jestem bardzo przewrazliwiona,,z bylym zawsze to jakos bylo ale pojawil sie inny partner i troche niepewna i tak jak od dwoch dni on nie odpisuje to sie ryje jakos bardziej i jeszcze mnie to boli z etak mnie potraktowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk Napisano Maj 12, 2012 a mam pytanie do Ciebiel;-) Ty stosujesz tabletki?i facet normalnie Ci sie zawsze spuszcza do konca..;//;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikol23 Napisano Maj 12, 2012 jesli chodzi o pytanie do verdos to , ze ktos nie zachodzi w ciaże przez stosunek przerywany nie oznacza niepłodności ja jestem w 100% procentach płodna teraz jestem drugi raz w ciąże nigdy nie brałam tabletek anty i zazwyczaj uprawiałam stosunek przerywany a w ciążę i jedną i druga zaszłam przy pełnym stosunku , żeby zajśc przy przerywańcu partner musałby nie zdołyć przerwać lub z pozostałości plemników po poprzednim stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikol23 Napisano Maj 12, 2012 jeju przepraszam za błędy - nowa klawiatura i utrudnione pisanie no i pośpiech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach