Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iressa

Toksyczna pierwsza miłość....Już nie daję rady,proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość Iressa

Mam 15 lat,a mój ex 16 lat.Jestesmy z jednej szkoly,zagadał do mnie na fb pod koniec grudnia.Brałam go na dystans,bo kiedyś był niezłym babiarzem.Ale on ciągle udowodniał że się zmienił,że mu zależy.W końcu też się zakochałam.Mój starszy brat i jego koledzy byli przeciwni temu związkowi,zabronili nam się spotykać(moj ex mial złą opinię) więc spotykaliśmy się potajemnie.Często się kłóciliśmy ale o błahostki i niezbyt poważnie.Na początku marca powiedział że po kłótniach już mnie nie kocha....Załamałam się,pytałam się czy mogę przywrócić jego uczucie a on się zgodził,ale powiedział że pod jednym warunkiem-muszę dać mu dużo ciepła i miłości.Mimo że wcześniej nie zgadzałam się na pocałunki to tym razem się zgodziłam,a nigdy wcześniej się nie całowałam.Nadal go kochałam,chociaż nie było jak dawniej-nie sms-owaliśmy nocami,gadaliśmy tylko przed spotkaniami które zresztą ograniczyły się tylko do pocałunków.Potem doszło obmacywanie,byłam przeciwna,ale on nalegał a ja zakochana i naiwna się zgadzałam.Prosiłam mnie też często o drobne kwoty,bo miał problemy z rodzicami.Przyszedł kwiecień,napisał do mnie że to koniec.Pojechałam do niego żeby spytać o powód.Powiedział że nie potrafi mnie kochać.Minęły dwa tygodnie,napisał że chce do mnie wrócić.Nadal go kochałam więc się zgodziłam,choć nie powinnam.Tłumaczył że był zdenerwowany,że gadał głupoty.Przez ten czas dowiedziałam się że uczestniczył w ustawce i pobił kolesia tak że ten stracił wzrok i teraz przez 6 miesięcy jest pod obserwacją policji.Po tym jak napisał że chce wrócić spotkaliśmy się raz,30 kwietnia.Byliśmy w jego domu,całowaliśmy się,niechciane macanki....Potem zaczął nalegać na seks.Nie zgodziłam się.Wróciłam do domu,napisał że ma filmik z macanek i jeśli nie zgodzę się na sex to pokażę filmik wszystkim,dodal ze robi to bo kocha mnie jak wariat.Nie wiedziałam co zrobic,w koncu powiedzialam prawde rodzicom.Oni zakazali mu sie do mnie zblizac i do dzisiaj nie mam z nim kontaktu.Nie wiem jak zyc,codziennie widzę go w szkole,kocham go....

Gość pocieszyciel
"pytałam się czy mogę przywrócić jego uczucie " bezcenne, można się posikać ze śmiechu

Nie wierze, ze teraz malolaty sa AZ TAK glupie. :O

Gość karolciaoko
jesteś młoda i głupiutka jeszcze.. a miłość? co Ty możesz o tym wiedzieć, dorośniesz to się przekonasz jakie jest życie. zajmij się za szkołe radzę.

Gość oleoffa
to nie może być prawda, nie można być aż tak głupim i naiwnym