Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam Panie, wiem ze bylo juz wiele razy wiadomosci o takiej samej tematyce, ale ja jednak chcialabym sie dowiedziec dokladniej, co myslicie o moim zdarzeniu. No wiec, uprawialam seks z chlopakiem z ktorym pechowo pekla nam gumka. Zrobilam kilka testow na ktorych wynikalo, iz nie jestem w ciazy. Teraz mija piaty miesiac od tamtego czasu, a ja nadal mam obawy. Slyszalam ze do 6 miesiaca (rzadko, ale jednak sie zdarzaja) miesiaczki. Moje sa ze skrzepami, mniej obfite, ale jednak. Zaczelam sie zastanawiac, poniewaz na moich piersiach i pupie zaczely wychodzic rozstepy, wiem ze w czasie ciazy one wystepuja. Oczywiscie, w najblizszym czasie postanawiam isc na badanie moczu (Jestem w Anglii i tu ginekolog jest zbyt drogi), lecz chcialabym miec jeszcze wasza opinie.

Gość o a czemuz to tylko
tak napewno jestes w ciazy, miesiaczka do 6 miesiaca oraz rozstepy to glowne objawy ciazy. gratulacje :)

Gość i jkmn
w 6mies ciazy czula bys ruchy dziecka i miala spory brzuch

Gość o a czemuz to tylko
jaki brzuch, jakie ruchy! :D objawem ciazy sa rozstepy i miesiaczka, a , jeszcze negatywny test ciazowy :D:D:D :O

hm, jednak piaty a szosty miesiac to jest spora roznica jednak, brzuszek by sie zmienial z dnia na dzien. A ja napisalam, ze w piatym.

Gość i jkmn
w 5tez sie ruchy czuje i brzuch tez wiekszy. durne prowo

6 czy 5 miesiac na pewno bys zauwazyla ciaze, na bank tez ja "poczula" (ruchy dziecka) a te rozstepy to moze po prostu troszke przytylas wmawiasz sobie, wyluzuj bo nabawisz sie ciazy urojonej, jezeli sobie z tym nie radzisz, bo z tego co piszesz to raczej nie, radze isc do lekarza wtedy bedziesz spokojniejsza