Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiana...

NERWiCA i ZAWROTY GLOWY....-szukam towrzysza niedoli:(

Polecane posty

Gość zawiana...

moze to i setny temat o nerwicy ale szukam osob, ktore maja lub mialy 'zawroty glowy'(pisze w "_"bo sa to subtelne bujania a nie wirnik),poczucie braku równówagi:O zamęcze sie chyba. jestem przebadana na co sie da-wszystko ok:) zwariować idzie:( nie stosuje lekow uspokajających bo zdaje sobie sprawę z ich mocy uzalezniającej ale z drugiej strony jak wzięłam z ciekawości kilka razy czy to gówno ustąpi ......poczułam się jak w niebie😭. cudne uczucie jak nic się nie kiwa...........sama nie wiem jak opisać to uczucie . jest tu ktos z tym problemem?

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjjjhh
Ja od jakiegos czasu mam z tym problem . Bylam u lekarza . Zrobilam wszystkie Badania . Lekarz jedynie powiedzial ze to z przemeczenia I musze odpoczywac. Staram sie z tym poradzic I wmowic sobie ze to tylko tak moja psyhika dziala. Czasem pomaga . Nie biore tabletek . Nawet nie wiem jakie moga podzialac .:(

Gość zawiana...
hjhjhj witaj-tez próbuje normalnie funkcjonowac ,ale dobija mnie to. dzisiaj to juz przesada😠 jest ktos jeszcze ma to paskudztwo? leczenie nerwicy i depresji w moim przypadku okazalo sie bardzo skuteczne.cala masa objawow poszla w pizdu ale to kurde zostalo wiec uznalam,ze to nie nerwica a chory organ. okazalo sie jednak ,ze nie jestem chora . zaczynam fiksowac:(

Gość ncbvdgdyhf
Ponoc witamina B pomaga. I mozna brac w duzych ilosciach - jest nieszkodliwa. Tego typu sprawy biora sie z niadoborow. Nalezy zainwestowac w dobre suplementy. I oczywiscie zdrowa diete.

Gość chyba was mam dosc
idź do neurologa czy laryngologa i sprawdź błędnik może nie umiesz utrzymać równowagi

Gość chyba was mam dosc
może te leki ci nie służą, zmień je ja tez chyba musze leczyc nerwice, depresje, nerwice natrectw, fobie spoleczna ale boje sie isc do psychologa, bo boje sie że mnie zamknie wbrew mojej woli w psychiatryku a najgorsza ta nerwica natrectw na tle religijnym ciągle jakies chore mysli

Gość zawiana...
bylam i u neurologa i laryngologa. wszystkie badania sa prawidlowe. zawroty glowy -bo tak to nazywam ......to w sumie jakies dziwne uczucie niestabilnosci.nie zataczam sie ,swiat mi nie wiruje tylko jakos tak niepewnie w glowie:(przechodzi po lekach uspokajajacych. zalozylam topik bo mam nadzieje ,ze znajde kogos kto rozwiązal rebus zawianego łba:O zdecydowana jestem nawet brac tabletki na zawroty do konca zycia(byle nie uspokajajace) bo MAM KURWA DOSC😠 dzieki za wpisy:) czekam na wiecej:)

Do kupienia w internecie An Shen Buxin(testowany na mojej teściowej z powodzeniem) oraz Bushenwan Jiannao, oba ziołowe, ale skuteczne.

Gość Violet29
JIAN NAO BUSHENWAN kupiłam ten lek :) zobaczymy czy jest taki dobry i wyleczy :P

Gość gość
najlepszy jest irydolog nie jest tani ale skuteczny wiem bo mi pomugl