Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zawiana...

NERWiCA i ZAWROTY GLOWY....-szukam towrzysza niedoli:(

Polecane posty

Go艣膰 zawiana...

moze to i setny temat o nerwicy ale szukam osob, ktore maja lub mialy 'zawroty glowy'(pisze w "_"bo sa to subtelne bujania a nie wirnik),poczucie braku r贸wn贸wagi:O zam臋cze sie chyba. jestem przebadana na co sie da-wszystko ok:) zwariowa膰 idzie:( nie stosuje lekow uspokajaj膮cych bo zdaje sobie spraw臋 z ich mocy uzalezniaj膮cej ale z drugiej strony jak wzi臋艂am z ciekawo艣ci kilka razy czy to g贸wno ust膮pi ......poczu艂am si臋 jak w niebie馃槶. cudne uczucie jak nic si臋 nie kiwa...........sama nie wiem jak opisa膰 to uczucie . jest tu ktos z tym problemem?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjjjhh
Ja od jakiegos czasu mam z tym problem . Bylam u lekarza . Zrobilam wszystkie Badania . Lekarz jedynie powiedzial ze to z przemeczenia I musze odpoczywac. Staram sie z tym poradzic I wmowic sobie ze to tylko tak moja psyhika dziala. Czasem pomaga . Nie biore tabletek . Nawet nie wiem jakie moga podzialac .:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawiana...
hjhjhj witaj-tez pr贸buje normalnie funkcjonowac ,ale dobija mnie to. dzisiaj to juz przesada馃槧 jest ktos jeszcze ma to paskudztwo? leczenie nerwicy i depresji w moim przypadku okazalo sie bardzo skuteczne.cala masa objawow poszla w pizdu ale to kurde zostalo wiec uznalam,ze to nie nerwica a chory organ. okazalo sie jednak ,ze nie jestem chora . zaczynam fiksowac:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ncbvdgdyhf
Ponoc witamina B pomaga. I mozna brac w duzych ilosciach - jest nieszkodliwa. Tego typu sprawy biora sie z niadoborow. Nalezy zainwestowac w dobre suplementy. I oczywiscie zdrowa diete.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba was mam dosc
id藕 do neurologa czy laryngologa i sprawd藕 b艂臋dnik mo偶e nie umiesz utrzyma膰 r贸wnowagi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba was mam dosc
mo偶e te leki ci nie s艂u偶膮, zmie艅 je ja tez chyba musze leczyc nerwice, depresje, nerwice natrectw, fobie spoleczna ale boje sie isc do psychologa, bo boje sie 偶e mnie zamknie wbrew mojej woli w psychiatryku a najgorsza ta nerwica natrectw na tle religijnym ci膮gle jakies chore mysli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawiana...
bylam i u neurologa i laryngologa. wszystkie badania sa prawidlowe. zawroty glowy -bo tak to nazywam ......to w sumie jakies dziwne uczucie niestabilnosci.nie zataczam sie ,swiat mi nie wiruje tylko jakos tak niepewnie w glowie:(przechodzi po lekach uspokajajacych. zalozylam topik bo mam nadzieje ,ze znajde kogos kto rozwi膮zal rebus zawianego 艂ba:O zdecydowana jestem nawet brac tabletki na zawroty do konca zycia(byle nie uspokajajace) bo MAM KURWA DOSC馃槧 dzieki za wpisy:) czekam na wiecej:)

Udost臋pnij ten post

Do kupienia w internecie An Shen Buxin(testowany na mojej te艣ciowej z powodzeniem) oraz Bushenwan Jiannao, oba zio艂owe, ale skuteczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Violet29
JIAN NAO BUSHENWAN kupi艂am ten lek :) zobaczymy czy jest taki dobry i wyleczy :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepszy jest irydolog nie jest tani ale skuteczny wiem bo mi pomugl

Udost臋pnij ten post