Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzicie mamuśki

Jak ubrać 4 latka na ślub/wesele ?

Polecane posty

Gość poradzicie mamuśki

Witam. Poradzcie drogie mamy, dajcie jakierś propozycje, bo ja nie mam pojęcia jak mam ubrać dziecko na taką uroczystość nie chcę ubierać go w garnitur żeby wyglądał jak stary maleńki wesele jest na początku lipca, wiec zakladam, ze bedzie cieplo jakie buty?, czy koszula jednolita z dlugim, czy krotkim rekawem? moze jakas sportowa marynarka i trampki? proszę o rady :-)

Gość omfG.
Wy już nawet dziecka nie umiecie ubrać bez forum? :O

Gość Sliczne gdyby nie to
no pewnie ze trampki! Nie zapomnij tez sobie zalozyc trampek i swojemu mezowi, coby synek nie odstawal od reszty :O

Zwyczajnie kup mu jakieś lepsze spodenki takie rybaczki i do tego koszulką albo t-shirt polo z kołnierzykiem a buty mogą być sandałki albo trampki jakieś i juz. To dziecko przecież, wiadomo że nie moze iść w dresach ale dzieciaki w mini garniturkach mi sie akurat też nie podobają.

Gość mojego męża chrzesniak
na naszym weselu mial 4 lata, był ubrany w jeansy, koszulkę ale tak bardziej chyba to koszula była ale kolorowa i trampki. Nie wciskaj dziecka w sztywny mały garniak, prze okropnie mi sie to nie podoba

Gość poradzcie mamuśki
dzięki dziewczyny za odzew no właśnie zapytałąm o opinię, bo też mi się dziecko w garniturze jakoś nie widzi muszę zacząć sie za czymś rozglądać pozdrawiam

Gość dzidziamele333
Ja bym Ci proponowała coś takiego: http://desmond.imageshack.us/Himg513/scaled.php?server=513&filename=capri01.jpg&res=landing albo: http://desmond.imageshack.us/Himg35/scaled.php?server=35&filename=capri02.jpg&res=landing Poszukaj na Allegro ubranek z Gocco - to są hiszpańskie ciuszki dla dzieci, bardzo stylowe i eleganckie. Mają badzo fajne zestawy. Polecam!