Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgoryczona23

Jestem załamana!!

Polecane posty

Gość rozgoryczona23

Od paru tygodni podejrzewalam mojego faceta o zdradę ( częste przesiadywanie na necie i pisania wieczorem niby z kolegami), oziębłość, brak zainteresowania mną i seksem. Aż pewnego dnia przez przypadek sprawdzal u mnie swoją pocztę i zapomnial się wylogowac. Kiedy poszedl z ciekawosci poszperalam i co?? Bylam w szoku zobaczylam wiadomość od jakiejs dziewczyny, ktora pisala m.in że tęskni bardzo i ze nie może doczekać się keidy w koncu razem zamieszkają i takie tam typu bylo wspaniale pragnę Cie itp.. Po prostu szok a jak zobaczylam jej zdjęcie to myślalam że padnę z zazdrości prawdziwa kwintensencja kobiecości...'/;/ Codziennie oglądam jej zdjęcie i użalam się nad sobą..;/ A co do faceta powiedzialam mu o wszystkim a on : że juz dawno mial mi powiedziec ale nie wiedzial jak!!! Że jest mega zakochany a do mnie nic nie czuje juz.... I miej tu faceta ;/

Gość rozgoryczona23
Dziękuję to był dla mnie szok ale widząc tą dziewczynę nie dziwię mu się wcale;/

Gość prawdziwe życie
no i dobrze, że się dowiedziałaś bo widdać, że miał zamiar nadal robić cię w choooja

Gość rozgoryczona23
Prędzej czy później to by i tak wyszło.. Minęly 3 miesiące a ja nie wiem co dzieje się wokolo mnie ..

Gość rozgoryczona23
Za późno już na Twoje rady ale z tym zdjeciem niedobry pomysł

Gość rozaliaaaaaa
szkoda ze sam Ci nie powiedzial :-( tchorz nie facet niech spada!

Gość rozgoryczona23
Szkoda ale tacy są faceci tchórze i tyle

Omg Nigdy nie chciałbym się znaleźć w takiej sytuacji. Ale wiedz jedno że faceci to świnie i tyle. Po tym zdarzeniu ciężko ci będzie już zaufać facetom, ale będzie dobrze . Nie ten to inny :]

Gość rozgoryczona23
Cięzko boję się że nigdy nie zaufam potrzeba czasu. A co do faceta musze ochłonąć i to sporo. Moje poczucie wartosci znacznie spadło