Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rereferf

jak pozbyć się zbędnych kg

Polecane posty

Gość rereferf

Mam 22 lata, ważę 64 kg przy wzroście 170 cm. Chciałabym schudnąć 10 kg, zawsze ważyłam ok. 58kg, ale zajadałam stres i nabawiłam się tych nadprogramowych kg. Stosowałam różne metody, krótkie diety oczyszczające, ale głownie zdrowe żywnie, ale u mnie ze względu na pracę wygląda to tak, że jem zdrowe śniadanie, głównie owsiankę z chudym mlekiem i obiad normalny, ale mniejsza porcja. Od lat jem dużo otrębów, sporadycznie białe pieczywo i ziemniaki. Jadam dużo owoców, warzyw, piję dużo wody i herbat zielonych, czerwonych ziołowych. Ale mimo tego nie mogę zgubić tych kg. Co robić? Jestem osobą dość ruchliwą, dużo chodzę, jeżdżę na rowerze, zaczęłam biegać, w pracy jestem ciągle w ruchu. Z góry dziękuje za poradę. Pozdrawiam

Gość rereferf
podnoszę :)

Gość rereferf
up

Gość j6dz
moze poczytaj kilka watkow to sie dowiesz co dziewczyny pisza

Gość rereferf
czytałam rozne i nie wiem co robic

Gość rereferf
na czym dokładnie poelga co trzeba jeść?bo w necie o tym dużo w sumie... tylko u mnie to może być ciężko, bo pracuje i na jakieś przyrządznie dań nie mam czasu, bo pracuje w gastronomii i jestem w pracy min 12h

Gość mageria
a ja tracę zbędne kilogramy wg metody oświeconego kochanka: Jak szybko schudnąć w przyjemny sposób. "Seks wpływa nie tylko na figurę, ale i na to jak wyglądasz. Wydzielające się hormony działają jak swego rodzaju eliksir młodości. Tyle, żeby poczuć tego efekty musisz mieć seks co najmniej 4 razy w tygodniu. W trakcie seksu wydzielany jest hormon DHEA. Jest to hormon nazywany hormonem młodości."

Gość rereferf
wszystko dobrze, ale mi praca nie pozwala na takie jedzenie, tylko razy, bo ja mogę zjeść śniadanie,w pracy obiad jaki mamy, to najczęściej rezygnuję z ziemniaków, jem dużo surówki, mięso i jakąś zupę, nie są to duże porcje, kolacji raczej też nie jem, bo pracę kończę koło 22-2 w nocy