Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podnoszę bo chcę

DUCHU CAFE NIE GNIEWAJ SIĘ JUŻ

Polecane posty

Gość ale jolka vel koliberek
taaaaa koorwa każdy daje ci sygnały najpierw koliberek teraz ow :D

a kto by nie znał Nadzi, zwłaszcza jak latała za Szczerusiem

automatzmywarka-- a co Cie ON obchodzi?? Załóż sobie temat bądz kreatywny oraz z polotem i finezja jak ow i nie bedzie Cie wkurzał.:D

nancjan bez ogonka? Ktoś Ty? I dlaczego się pod Ciebie podszyłem? Bo nie pamiętam :D

nancjan,-- nie latała tylko wyśmiewała go tak wybitnie,ze ten intelektualista był bez przerwy pod jej pregierze.Nawet wianuszek kobiet go otaczający jak Ike czy lusia nie na wiele mu się zdały.Nadzieja8 wdeptywała go sukcesywnie w parter czyli szczeruś badał bez przerwey kwasowość gleby :D

Gość njhffghjjfghjkk
duchu a przyznaj sie ze jestes comodorem?:-P

njhffghjjfghjkk-- pewnie że jestem,alayką ,iskierką ,kateriną, owem Fifka i carolina.Nancjanem tez nie wiedziałaś pomarańczko :D:D:D

duchu po co mnie pytałeś o Nadzieję 8? A wracając do Twoich zarzutów- nic nie mam wspólnego z Kryśką i Grzesłwem. Nie oskarżaj mnie o to o co nie zrobiłem. Znudziło mnie to wszystko.

nancjan,-- sam sobie bat na siebie naszykowałeś to do kogo masz anse??:)

Nancjan napisz do mnie odpowiem Ci.I sie nie bój że bedę uzytek z tego robił ,nie jestem śmieciem Grzesiem!!

automatzmywarka-- od siania zametu i totalnej destrukcji?? tak ale tylko gdy zachodzi potrzeba! duch jest comodorem zawsze ale to zawsze como znika jak sie duch pojawia np przedwczoraj cos ok 00:00 nie pamietm dokladnie, i ten walek ze problem z netem:-D :-D

duchu aż taki ciekawy nie jestem i nie ufam Ci. Więc sobie maila daruję :o

nancjan,-- nabieram stopniowo szacun do Ciebie.:classic_cool: Dedukcje masz wyśmienitą.Nawet pisać nie musisz:classic_cool:

nancjan,-- z tym zaufaniem czy jego brak masz rację.Tak samo.Lecz założyłbym temat i dał Ci takie wskazówki,ze tylko Ty byś sie domyślił:D

00:51 [zgłoś do usunięcia] nancjan, mój topik do usunięcia http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5217584& start=120 08:43 [zgłoś do usunięcia] Podnoszę bo chcę http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5217584& start=120 JAK POWIEDZIAŁEŚ NANCJAN, o tych kłach domyśliłem sie i poszedłem sprawdzić na redakcję.I co widzę.Ktoś manipuluje nami taki efekt jest.Zalożył że bedziemy sobie skakać do gardła i na razie mu to wychodzi(pomarańczce)

Gość duch a dlaczego stale
kłócicie się z koliberkiem?

Ktoś ci "gębę" robi na forum, duchu. Podszywa się umiejętnie i psuje relacje. Obstawiam, że to kobieta. Tylko baby potrafią być takie mściwe.

09:57 [zgłoś do usunięcia] duch cafe nancjan,-- powiedz mi o czymś czego nie wiem? ------i poszedłem sprawdzić jak mi nie odpowiedziałeś nancjan z ogonkiem :D

właśnie przeczytałem topik rajstopowy-ładnie pomarańcza namąciła, ukazała Cię w złym świetle.

tylko osoba która zna 3 a nawet 4 różne topiki -może złożyć to do kupy.

nancjan,-- tutaj bym sie z Toba zgodził,ze to jakaś czarujaca robi.Tylko powiedz jaki sens byłby,przecież jakby chciała sie ze mną spotkać miałaby przechlapane u mnie.:)