Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podnoszę bo chcę

DUCHU CAFE NIE GNIEWAJ SIĘ JUŻ

Polecane posty

łeeee specjalnie założyłem ten topik na zgodę a tutaj takie kwiatki :o Laura wytłumacz duchowi co znaczy słowo "boot"

Gość kuliligf
duchu dobry sciemniacz z Ciebie na hmm

wiesz co, duchu? założyłem ten topik na zgodę, a skoro plujesz na wyciągniętą rękę, to cóż -to świadczy tylko o Tobie.

Witam Co mnie obchodzą Twoje rozgrywki,przeciez wiadomo że nie Ty załozyłeś temat.Poza tym ta inscenizacja z Kryśka z sąsiedztwa co TY myślisz komu mydlić oczy bedziesz.Wkreciłeś bogu ducha kobiete dodajac na deser tego śmiecia Grzesia i cieszysz sie z tego.Jakaś wątpliwa Twoja satysfakcja.Wiesz podpada to pod psychiatrię bo inaczej nie potrafie sobie wytłumaczyć.

Gość Nancjan napluj Duchowi
w pysk to może nauczy się odzywać do ludzi :P:P

Ja założyłem ten topik. I nic wspólnego nie mam z Kryśką. Jak byś chciał wiedzieć to Kryśka mnie nienawidzi za to, że nazwałem Grzesława "pedałem" Znowu sobie coś roisz we łbie :o

Gość tchumaniaczkaaaaaa
to wszystko moja wina caly ten syf i w ogole ale to przez Ciebie duchu:-P ale musze przyznac ze ciekawe masz zabawy i to jak rozmawiasz pod kilkoma nickami z jednym niezorientowanym czlowiekiem:-D ostatanio jak niby Cie nie bylo to sie niezle usmialam:-P na jednej takiej Twojej akcji, poza tym popieram jak niektorych gnebisz ale tylko tych ktorym sie za glupote nalezy np ow;-) i dlaczego draniu nick mi zaczerniles mam byc draniu znow kapitanem;-)?

Gość tchumaniaczkaaaaaa
to Jolka

Gość tchumaniaczkaaaaaa
szukam pretekstu żeby się zblizyc do ducha

nancjan to był podszyw :D a już się ucieszyłem, że jesteś kobietą :P

a czort jeden wie kim Ty jesteś czy to przedziałka , czy ogonek:D

Witaj wspaniały rozjemco autozmywarka. Mozliwe nancjan ze są inne osoby lecz wszystko na to wskazuje ,ze Ty byłeś tą osoba co takie zamieszanie u niej zrobiłeś na temacie.

Gość ale jolka vel koliberek
jest za wysoka na ducha. Duch jest niski a ona żyrafa :D

pomarańczko mam konto zablokowane ok.pół roku.I Ty uważasz ,ze Tobie zaczerniłem nicka?A nie przeceniasz sie za bardzo?Przecież musze wchodzić przez proxy z dodatkowym zadaniem o zmiennym ajpi .I mnie by się chciało dla Twojego nicka zaczerniać Cie.Ubaw po pachy :D:D:D

dlaczego chcecie gnębić ow(ow) -a ? Gościu wydaje się w porządku :o

nancjan,--po co podszyłeś sie pod inny nick??Mogę nawet powiedzieć że bez ogonka też jesteś i robisz dokładne jajcarstwo.Udowodnisz ,ze tak nie jest??:D

14.05.2012] 09:54 [zgłoś do usunięcia]tchumaniaczkaaaaaa to wszystko moja wina caly ten syf i w ogole ale to przez Ciebie duchu No widzisz, ktoś się przyznaje ale i tak widzisz winnego we mnie :o Może ta pomarańcza to też ja?

Coś wam powiem.Ow znam o wiele dłużej pod innym nickiem aniżeli wam sie zdaje.jest za inteligentny i bystrzacha aby dał wam sie wkrecić.Jest jeszcze na innym nicku ,dokładne jajcarstwo robiac.Wię c reasumując mozecie sobie wybić z główek,ze cokolwiek jemu zaszkodzicie.Za dobrze go znam :D

ja ow(ow) lubię i nigdy bym mu świństwa nie zrobił. Zresztą kiedyś pisałem z nim pod innym nickiem na innym topiku...kiedyś