Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anzelhm

Jak ja zdobyc?

Polecane posty

Gość Anzelhm

Znacie jakies sprawdzone metody na to, aby zdobyc kobiete ktora nie stroni od towarzystwa mezczyzn, mimo ze jest w zwiazku umawia sie z facetami na piwo, spacer, zakupy itp. Lubi ich towarzystwo, wie ze moze sie podobac i skrzetnie to wykorzystuje. Jakies rady?

tak, jak jeszcze nie zdradziła swojego faceta to znaczy, że nie ma takiego zamiaru, więc jesteś na przegranej pozycji.

Gość Anzelhm
To mnie pocieszyles...

@ Anzelhm 21:05 temat: : Jak ja zdobyc? W tej sprawie, uważam podobnie jak @ Moorland 21:09 czyli tak: --> " jak jeszcze nie zdradziła swojego faceta to znaczy, że nie ma takiego zamiaru, więc jesteś na przegranej pozycji" (imo) -> No właśnie. Uważam podobnie. Nieprawdopodobne? - > prawda? :) :) Dla większości obecnych "opiniotwórców"-> pewnie tak... :) I ok. :) :) Luz. Zapewne jakieś 99,99% głosów i Ludzieńków zaraz zacznie chałasować.... I ok. Każdy ma własny pogląd. Powiedziałam "co mi sie podoba a co nie" w tej sprawie. A teraz.... spadam. :) Idę czytać. Dobrego wieczoru Wszystkim. __________________________

Gość Ulalala;)
Ja też mam kolegów, z którymi się widuję, ale mojego chłopaka bym nigdy nie zdradziła, bo go kocham.