Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolnusiaa88

Dieta nie działa!!

Polecane posty

Gość karolnusiaa88

Witam! Od paru dni jestem na diecie 1000kcal... nie przestrzegam tych kalorii dokładnie,zjadam okolo 1100...codziennie jeżdzę okolo 2h na rowerkuu (normalnym nie stacjonarnym) do tego robie brzuszki....cwicze w domu... zdarza mi się czasami coś podjadać,ale bardzo rzadko... wydaje mi się ze po 5dniach powinny być jakieś efekty jakaś mniejsza waga... codziennie rano i wieczorem się waże... gdy zaczynałam ważyłam 85,5 a dziś wieczorem waga pokazała 86,1 ... o co chodzi?:( dlaczego tak się dzieje?? co powinnam zmienić?

waż się raz w tygodniu, rano na czczo. Wtedy zobaczysz efekty ;) i pamiętaj, że mięśnie ważą więcej od tłuszczu, więc np. przez rower może Ci ubywać cm ale nie kg. Pij dużo wody, jedz 5 posiłków dziennie, warzywka, białko... itd itp...

Gość pulpetowa dama
Waga może być uzależniona od dnia cyklu miesiączkowego ;) Ponadto, nigdy nie waż się wieczorem bo nie ma to sensu. Mi, po wypiciu porannej kawy, herbaty i zjedzeniu śniadania, waga potrafi skoczyć o niemal dwa kilogramy ;) Jak pisał przedmówca - ważymy się rano :)

Gość vghnjmh
Ja sie nie waze... Po prostu konsekwentnie tkwie w diecie i czuje po ubraniach, ew cm. Obwod bioder nigdy nie klamie ;)