Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hłe Hłi Hła Hłe

Do wyboru jest 200zł...i...200zł co wybieracie?

Polecane posty

Gość Vaginae seprum concetpirrum
He he...na jakich lekcjach?:P

To zdanie nie jest logicznym zapisem i nie może być jako taki traktowane. To nie logika, ale kombinatoryka z elementami logiki

Gość jwonaka
Autorze jesteś Koziorożcem :classic_cool:

Chcia łbym zwrócić Twoją uwagę droga koleżanko na mojego posta jakieś 20 minut wyżej ghdzie podaje możliwe do wykorzystania operatory:)

Jakie operatory. Celowo wprowadzasz w błąd potencjalnych zwycięzców. Nieładnie i mało fachowo.

Gość gdzie jest móóóóózzzzzzg
a wypieprzaj mi z takim podejściem do pieniędzy :D 🖐️

Cichio petard:P A co miałem przed dopuszczeniem do konkursu wysłać wszystich do szkoły? Wiem, ze nie jest to logika czysta dlatego też skonstruowałęm to tak, żeby można to było wygrać przy pomocy jednego prostego zabiegu: Gdyby koleżanka zamiast wybieram powiedziała biorę to już by się cieszyła szeleszczącymi pachnącymi banknocikami. Mówiłem gdzieś że do konkursu zapraszam tylko i wyłącznie absolwentów co najmniej liceum...?

Jeżeli już coś, to pełna odpowiedź brzmi tak: To jest jedyne logiczne rozwiązanie.

Przecież wykoncypowanie, że do łącznika( I )ktore stoi tam jak kutas Zulus czaki po wygranej bitwie , W naturalny sposób pasuje słowo biorę to i to....a słowo wybieram do słowa (lub) Nie oskarżaj mnie o oszustwo bo na początku nie było to zadanie z logiki matematycznej ok? Nie używam żadnych symboli a rozwiązanie takpostawionego problemu nie wynaga wykształcenia praktycznie żadnego oprócz podstawowj znajomości języka polskieg...Sam widziałeś operatory pojawiły się dopiero jako mój help F1 prawda? Co miałem wprost powiedzieć że chodzi tu o jedno słowo? Wtedy kombinowania kres bo duzo możliwości nmie zostaje wystarczy podmienić kilka razy słowa i po zabawie

Gość gdzie jest móóóóózzzzzzg
hehe. może to skrzywienie zawodowe ale dla mnie istnieją dwa rodzaje "wyborów": z listy pojedynczego wyboru typu radio-button, i wielokrotnego typu checkbox :)

Jak taki ośiecony jesteś to mogłeś mi wyluszczyć to wszystko i wygrać ale zgosiłeś się po zamknięciu konkursu bo powiedziałem za dużo...Tylko że wpaść na najprostsze rozwiązanie... czyli skoro pomiedzy 200 a dwieście jest iiiiiiiiiiii toco się mówi??? Szanse miał nawet przedszkolak i to bez twoich wzorów i pierdolenia 3 po 3....nilogo nie oszukiwałem bo nic z tego nie mam więc spierdalj Chodziło jedynie o zabawe...a jak ludzie zaczynają myśleć to się dobrze bawią. PozAZ tym co do twoich zastrzeżeń formalnych to czy sformułowałem to prawidłowo jeżeli chodzi o wymogi matematyczne? No raczej nie bo wtedy można by potraktować 200 i 200 jako tę saamą wartość...I o TO MI CHODZIŁO! kTOŚBY POMYŚLAŁ TO JEST BANKNOT 200ZŁ I TO JEST BANKNOT200ZŁ WIĘC SKORO NIE MA MIĘDZY NIMI ŻADNEJ ROZNICY TO I NIE MA ZADNEGO WYBORU....no tylko żeby stwierdzić ze ktoś doszedł do takoewego wniosku potrzebowałem magicznego słowa potwierdzjącego że rzeczywiście to wykombinował Nie m wyboru...jest i pomiędzy długo trzeba myśleć? BIORE TO I TO To nawet ktos dla jaj mógł tak powiedzieć iby wygrał Niestety nie było nikogo z jajami:P

Bo źle to zapisałeś ty głupi kutasie:D A za te nędzne grosze kup sobie książki do matematyki...

Gdyby chciał szpanować i nadymać się swoją wiesdz, której nie posiadam zresztą, to wyciągnałbym z googla równanie fermata i ogłosił konkurs na rozwiązanie. Widziałeś gdieś zeby moim celem było zmuszenie ludzi do wieloletnich studiów,? Gdybym chciał się znich naśmiewać co nie leży w mojej naturze to napewno nie zrobiłbym tego metodą chaupniczą zrozumiałą dla wszystkich tylko zakopałbym to w gąszczu cyferek, nawias ów, itd. Smuci mnie że uważasz mnie za oszusta:( Tym bardziej że gdy koleżanka była bliska wygranej chciałem ją jeszcze naprowadzić...tak działają oszuści?

Mniejsza z tym. Nie jesteś oszustem. Ja to rozkminiłem w inny sposób. ok?

BO to kurwa nie był konkurs dla pana HerMajestySheep i jemu podobnych. Również rozwiązanie byłop na poziomie o niebo niskim...chyba przyznasz, że prawdopodobieństwo przypadkowegop zwycięstwa było ogromne...Starczyło się pomylić ipowiedziećzamiast wybieram...BIore. To wysokie prawdopodobieństwo przypadkowego zwtycięstwa świadczy o prostocie postawionego problemu. Capisi? Jak masztrzy kubki i w jednym jest moneta to nie trzeba znać wyższj matematyki żeby to zrozumieć. Nie szło mi o sprawdzanie wiedzy matematycznej. Powtarzam KURWA PO RAZ OSTATNI!!!!!! SZŁO mi o to aby czyjś cholerny mózg wyszedł ze sztynych ram w jakie go wjebano i udowodnił i że dla ludzi jest jeszcze nadieja. Wzasadzie to chciałem a wrecz pragnałem żeby ktoś wygrał... Pewnie tak mi odbiło bo pół godziny wcześniej prawie sienie pozbijałem z ludzi w debacie o tym czy dysleksja istnieje maprawde.....Bo autor stwierdził ze w to nie wierzy..... Zresztą czego ja sie tumaczę...Nie pasi to do basi albo porozwiązuj sobie rózniczki czy czy tam się zajmujecie wy inteligentni i wykształceni...PAPA Pozdrowienia od zZuluzCzaki

Spójrz na to: teoretycznie mają prawo do wygranej bo w Tej samej chwili jeden wzial 200zł iiii 200 zł wział drugi 22:27 [zgłoś do usunięcia]wybieram 200zł 200zł 22:27 [zgłoś do usunięcia]CrK Wybieram 200 -.- ...czyli wyboru nie było czyli jest ok i wygrana się należała. Pech jednak chciał, że dopiero teraz to zauważyłem. A nawet takiej miożliwości nie przewidziałem:) Widzisz jaka prościzna-nawet się nie musieli zastanawiać bo pomyślał za nich przypadek i zbieżność wczasie umożliwiła wybór bo do wyboru miał każdy tylko jeden element. Teraz mi powiedz, że to było trudne i że wprowadzałem w błąd.

Nawet nie mam zamiaru ci tłumaczyć, ponieważ zwracasz uwagę jedynie na "i" pomijając istotne elementy układanki. Starałem ci się to wytłumaczyć obrazowo na przykładzie matplanety, ale najwyraźniej się obraziłeś.

Gość [ziewam]HeHi xYx HaHe[śpioch]
DO koleżanki o psełdonimie "gdzie jest móóóóózzzzzzg"......... Gryzłem się całą noc bo pomimo, że intuicja podpowiadała mi, że mam rację to męczyło mnie sumienie z powodu mozliwości:), że jednak się mylę i być może Cię oszukałem. Mam jednak dobre wieści:classic_cool: Moja decyzja o uznaniu rozwiązania jakie zaproponowałaś za niewłaściwe okazała się jak najbardziej uprawniona. Ok. sami chcieliście. Jeżeli zaczniesz rozpatrywać problem(ale jazda) jaki postawiłem w tej zagadce od początku to nie zobaczysz tam niczego co wskazywałoby, że rozwiązanie jest kwestią precyzyjnych obliczeń. Tak szerze to nawet nie równanie...chyba że widzisz tam gdzieś jakieś symbole działań algebraicznych. Niczym nie zasugerowałem, że trzeba się za to brać z tomiskami książek, długopisami w 4 kolorach, brulionem 100kartkowym w kratkę A4. Nie...rozwiązanie jest o wiele prostsze. Niestety pojawiła się koleżanka: 08.05.2012] 22:29 [zgłoś do usunięcia]gdzie jest móóóóózzzzzzg to ja wybieram i to i to. dobrej zabawy i kasy nigdy za wiele I prawie, że trafiła:) Tyle, że albo chciała mnie zbalonizować bo nie bardzo mi takie rozwiązanie pasowało tym bardziej, że podszedłem z zupełnie innej strony do tego, albo samej się jej pomyliło czym jest wartość logiczna alternatywy przy dwóch elementach prawdziwych:classic_cool:..W każdy razie na pewno nie oznacza, że może wziąść to i to:) Alt_is(true)_when_p(1)_V_q(1) 'p(1)_V_q(0) 'p(0)_V_q(1) Tylko niepotrzebnie dałem się wciągnąć w to całe komplikowanie sobie życia:O logiką matematyczną. Jednak zaciekawiło mnie to jako ewentualne rozwiązanie i nie byłem pewien, czy przypadkiem(albo nie) prawda nie leży po jej stronie... Jak przelecisz topike to zobaczysz, że dopiero od tego momentu zacząlem się w ogóle matematyką posługiwać. No ale jak mnie z takiego kalibru zaatakowała to co miałem przyznać, że ledwo tabliczke mnożeni pamiętam?:D wydawało mi się zresztą że się wybronie nawet na tym gruncie...okazało się, że dobrze mi się wydawało:P A te całe obliczenia można o kant dupy śmagnąć bo raz że nieudało się ugryźć tego matematyką na poziomie średniej szkoły a dwa, że dzisiaj pod wieczór dostarcze rozwiązanie...jak kto o tym jeszcze pamięta penie myśli, że trzeba mieć doktorat i kalkulator z 12 miejscami po przecinku. Trochę mi popsuliście imprezę. Mało tego. widząc coś co z grubsza tylko mogło przypominać logike założyliście, że ja popełniłem błędy formalne i zadanie jest bez sensu. Otóż to założenie to był wasz błąd:classic_cool: podeszliście do sprawy standardowo...tzn inaczej. Nie wy. Ty się pojawiłeś jak koleżanka (znasz ją?) już mi namieszała w głowiei zasiała niepewność. Ty zobaczyłeś że sprawa rozbija się o logike i nic dziwnego, że potraktowałeś mnie protekcjonalnie. Powtarzam...błądem było założenie, że to zagadnienie z logiki matematycznej...ale chuj...nie spałem 4 nos...wyglądam jak gówno grizly misia po śnie zimowym ale się obroniłem przed logiką nawet przyjmując Twoje modyfikacje i zgadzając się na zrobienie z obrazka jakiegoś równania czy czegoś:P __DO____RZECZY___BO___KUR___JECZY_oraz__SKRZECZY________________________________________________________________ FAKT ŻE ALTERNATYWA JEST PRAWDZIWA OZNACZA JEDYNIE MOŻLIWOŚC, powtórze: MOZLIWOŚĆ DOKONANIA WYBORU GDY UKŁAD ZNAJDUJE SIĘ W JEDYNYM z TRZECH na CZTERY MOŻLIWE STANY JAKIE MOŻE PRZYJĄC przy 2elem entach. Nie uprawnia jednak wg żadnych znanych praw matem. do traktowania MOŻLIWOŚCI WYBORU jako samego wyboru. Innymi słowy: ALTERNATYWA DLA DWÓCH elementówPRAWDZIWYCH p=1 i q=1 NIE OZNACZA< WYBRANIA DWÓCH ELEMENTÓW!!! OZNACZA MOŻLIWOŚĆ WYBRANIA ELEMNTU p=1lubQ=1 1)/*/Droga prowadzi na Płn(true)możliwy wyb>Płn/*/...skęca na wsch(true);możl.wyb>wsch/*/...rozwidla się w na wsch(true)i płn(true); możLIWY WYBÓR>>>>WSCH i PŁN droga rozgałęzia się jeszcze wielokrotnie i jako droga nie podejmuje żadnych wyborów ale za to je oferuje!! To że możemy sręcić zarówno na wsch jak i na płn nie oznacza, że skręcimy jednocześnie i tu i tam:O JUŻ JAŚNIEJ NIE UMIEM. LOGIKA KOŃCZY SIĘ NA USTALANIU MOŻLIWOŚCI I SPRAWDZA WARTOŚĆ LOGICZNĄ UKŁADÓW WE WSZYSTKICH STANACH OKRE ŚLAJĄC KTÓRE SA MOŻLIWE DO WYSTĄPIENA. NIE ZNACZY TO, ŻE JEDNOCZEŚNIE WSPÓŁISTNIEJĄ WSZYSTKIE STANY KTÓRYCH WARTOŚC LOGICZNA JEST (true) A RACZEJ, ZE MY JAKO ELEMENT UKŁADU MAMY DOSTĘP DO WSZYSTKICH JEGO STANÓW GDYŻ OZNACZAŁOBY TO, ZE JESTEŚMY JEDNOCZEŚNIE WSZYSTKIMI ELEMENTAMI UKŁADU CZYLI SAMYM UKŁADEM (czyt. wszechświatem w każdym momencie czasu naraz) Uffffffffffffff.. I NIC WIĘCEJ:) [|ang. NOTHING MORE|] [|niem.CAPUTT NOLL|] Przekładając to na nasze nieszczęsne 2x200pln chińskiego na nasze;): Istnieje możliwość trafienia na 200ZL gdy :1) 'jest 200zl i 200zl 2) 'jest 200zł i 'false 3) 'jest 'false i '200zł w przypadku1) 200zl i 200zl |100%| '2) 200zl i false '|50 %| '3) false 'i 200zl |50 %| proforma: X) false i false |0 %|alternatywa fałszywa(nie ma czego wybrać. ___________________Mo_oJe ZaAaDaNIE______________________ ALBO MOŻE RACZEJ ZAGADKA OPIERJĄCA SWE ROZWIĄZANIE NA metodzie analitycznej naszych atentatów a zwącej się """"Na chłopski rozum""":D Czyli: Nie znam się na matematyce oprócz dod odejm pod pomn i równ się...niepotrzebne mi to Jak ktoś chciałby się jeszcze pokusić to zasugerowałbym jako przydatną lingwistykę na bardzo niskim poziomie oraz spojrzenie na problem niejako z punktu widzenia 1 czynność 1 działanie//i w następnej sekundzie;) Zaznaczanm, że nie jest to zadanie matematyczne a jedynie rodzaj zagadki, której właściwe rozwiązanie nie ogranicza się do przeprowadzenia obliczeń. Jest to także zagadka lingwistyczna iogólnie na kojarzenie i synteze w spójną całość różnych czasem wydawałoby się odległych elementów. A tak naprawdę opiera się na prostym triku, który w matematyce można by od biedy porównać do ćwiczeń polegających na wstawianiu działań do równania tak aby było prawdziwe:classic_cool: OKI '

DO koleżanki o psełdonimie "gdzie jest móóóóózzzzzzg"......... Gryzłem się całą noc bo pomimo, że intuicja podpowiadała mi, że mam rację to męczyło mnie sumienie z powodu mozliwości:), że jednak się mylę i być może Cię oszukałem. Mam jednak dobre wieści:classic_cool: Moja decyzja o uznaniu rozwiązania jakie zaproponowałaś za niewłaściwe okazała się jak najbardziej uprawniona. Ok. sami chcieliście. Jeżeli zaczniesz rozpatrywać problem(ale jazda) jaki postawiłem w tej zagadce od początku to nie zobaczysz tam niczego co wskazywałoby, że rozwiązanie jest kwestią precyzyjnych obliczeń. Tak szerze to nawet nie równanie...chyba że widzisz tam gdzieś jakieś symbole działań algebraicznych. Niczym nie zasugerowałem, że trzeba się za to brać z tomiskami książek, długopisami w 4 kolorach, brulionem 100kartkowym w kratkę A4. Nie...rozwiązanie jest o wiele prostsze. Niestety pojawiła się koleżanka: 08.05.2012] 22:29 [zgłoś do usunięcia]gdzie jest móóóóózzzzzzg to ja wybieram i to i to. dobrej zabawy i kasy nigdy za wiele I prawie, że trafiła:) Tyle, że albo chciała mnie zbalonizować bo nie bardzo mi takie rozwiązanie pasowało tym bardziej, że podszedłem z zupełnie innej strony do tego, albo samej się jej pomyliło czym jest wartość logiczna alternatywy przy dwóch elementach prawdziwych:classic_cool:..W każdy razie na pewno nie oznacza, że może wziąść to i to:) Alt_is(true)_when_p(1)_V_q(1) 'p(1)_V_q(0) 'p(0)_V_q(1) Tylko niepotrzebnie dałem się wciągnąć w to całe komplikowanie sobie życia:O logiką matematyczną. Jednak zaciekawiło mnie to jako ewentualne rozwiązanie i nie byłem pewien, czy przypadkiem(albo nie) prawda nie leży po jej stronie... Jak przelecisz topike to zobaczysz, że dopiero od tego momentu zacząlem się w ogóle matematyką posługiwać. No ale jak mnie z takiego kalibru zaatakowała to co miałem przyznać, że ledwo tabliczke mnożeni pamiętam?:D wydawało mi się zresztą że się wybronie nawet na tym gruncie...okazało się, że dobrze mi się wydawało:P A te całe obliczenia można o kant dupy śmagnąć bo raz że nieudało się ugryźć tego matematyką na poziomie średniej szkoły a dwa, że dzisiaj pod wieczór dostarcze rozwiązanie...jak kto o tym jeszcze pamięta penie myśli, że trzeba mieć doktorat i kalkulator z 12 miejscami po przecinku. Trochę mi popsuliście imprezę. Mało tego. widząc coś co z grubsza tylko mogło przypominać logike założyliście, że ja popełniłem błędy formalne i zadanie jest bez sensu. Otóż to założenie to był wasz błąd:classic_cool: podeszliście do sprawy standardowo...tzn inaczej. Nie wy. Ty się pojawiłeś jak koleżanka (znasz ją?) już mi namieszała w głowiei zasiała niepewność. Ty zobaczyłeś że sprawa rozbija się o logike i nic dziwnego, że potraktowałeś mnie protekcjonalnie. Powtarzam...błądem było założenie, że to zagadnienie z logiki matematycznej...ale chuj...nie spałem 4 nos...wyglądam jak gówno grizly misia po śnie zimowym ale się obroniłem przed logiką nawet przyjmując Twoje modyfikacje i zgadzając się na zrobienie z obrazka jakiegoś równania czy czegoś:P __DO____RZECZY___BO___KUR___JECZY_oraz__SKRZECZY________________________________________________________________ FAKT ŻE ALTERNATYWA JEST PRAWDZIWA OZNACZA JEDYNIE MOŻLIWOŚC, powtórze: MOZLIWOŚĆ DOKONANIA WYBORU GDY UKŁAD ZNAJDUJE SIĘ W JEDYNYM z TRZECH na CZTERY MOŻLIWE STANY JAKIE MOŻE PRZYJĄC przy 2elem entach. Nie uprawnia jednak wg żadnych znanych praw matem. do traktowania MOŻLIWOŚCI WYBORU jako samego wyboru. Innymi słowy: ALTERNATYWA DLA DWÓCH elementówPRAWDZIWYCH p=1 i q=1 NIE OZNACZA< WYBRANIA DWÓCH ELEMENTÓW!!! OZNACZA MOŻLIWOŚĆ WYBRANIA ELEMNTU p=1lubQ=1 1)/*/Droga prowadzi na Płn(true)możliwy wyb>Płn/*/...skęca na wsch(true);możl.wyb>wsch/*/...rozwidla się w na wsch(true)i płn(true); możLIWY WYBÓR>>>>WSCH i PŁN droga rozgałęzia się jeszcze wielokrotnie i jako droga nie podejmuje żadnych wyborów ale za to je oferuje!! To że możemy sręcić zarówno na wsch jak i na płn nie oznacza, że skręcimy jednocześnie i tu i tam:O JUŻ JAŚNIEJ NIE UMIEM. LOGIKA KOŃCZY SIĘ NA USTALANIU MOŻLIWOŚCI I SPRAWDZA WARTOŚĆ LOGICZNĄ UKŁADÓW WE WSZYSTKICH STANACH OKRE ŚLAJĄC KTÓRE SA MOŻLIWE DO WYSTĄPIENA. NIE ZNACZY TO, ŻE JEDNOCZEŚNIE WSPÓŁISTNIEJĄ WSZYSTKIE STANY KTÓRYCH WARTOŚC LOGICZNA JEST (true) A RACZEJ, ZE MY JAKO ELEMENT UKŁADU MAMY DOSTĘP DO WSZYSTKICH JEGO STANÓW GDYŻ OZNACZAŁOBY TO, ZE JESTEŚMY JEDNOCZEŚNIE WSZYSTKIMI ELEMENTAMI UKŁADU CZYLI SAMYM UKŁADEM (czyt. wszechświatem w każdym momencie czasu naraz) Uffffffffffffff.. I NIC WIĘCEJ:) [|ang. NOTHING MORE|] [|niem.CAPUTT NOLL|] Przekładając to na nasze nieszczęsne 2x200pln chińskiego na nasze;): Istnieje możliwość trafienia na 200ZL gdy :1) 'jest 200zl i 200zl 2) 'jest 200zł i 'false 3) 'jest 'false i '200zł w przypadku1) 200zl i 200zl |100%| '2) 200zl i false '|50 %| '3) false 'i 200zl |50 %| proforma: X) false i false |0 %|alternatywa fałszywa(nie ma czego wybrać. ___________________Mo_oJe ZaAaDaNIE______________________ ALBO MOŻE RACZEJ ZAGADKA OPIERJĄCA SWE ROZWIĄZANIE NA metodzie analitycznej naszych atentatów a zwącej się """"Na chłopski rozum""":D Czyli: Nie znam się na matematyce oprócz dod odejm pod pomn i równ się...niepotrzebne mi to Jak ktoś chciałby się jeszcze pokusić to zasugerowałbym jako przydatną lingwistykę na bardzo niskim poziomie oraz spojrzenie na problem niejako z punktu widzenia 1 czynność 1 działanie//i w następnej sekundzie;) Zaznaczanm, że nie jest to zadanie matematyczne a jedynie rodzaj zagadki, której właściwe rozwiązanie nie ogranicza się do przeprowadzenia obliczeń. Jest to także zagadka lingwistyczna iogólnie na kojarzenie i synteze w spójną całość różnych czasem wydawałoby się odległych elementów. A tak naprawdę opiera się na prostym triku, który w matematyce można by od biedy porównać do ćwiczeń polegających na wstawianiu działań do równania tak aby było prawdziwe:classic_cool: OKI '

Nawet mi się dwie kopie wysłały:) Tylko nie czytajcie dwóch niepotrzebnie bo długawe trozche i nudne. A może być tak, że dojdziecie do konca nie pamiętając już poczatku i środka i tak w kolo macieju

Aha..jeszcze raz do pani, przez którą jestem tak zmęczony i zadżumiony dziś, że zastanawiam się chwilami co ja robie, jak się nazywam...:( Ale przynajmniej trochę poszerzyłem horyzonty jak to sie mówi bo nie o to mi idze, że się rozpycham i wpycham przed wszystkich w drodze ku słońcu......... ...OoOoo Właśnie jak takie głupoty wypisuje to jestem na pół przytomny a rece same piszą...fajne uczucie, jakby ktoś przejmował kontrole nademną :) Narka... Aaaa...miałem powiedzieć bo po to przyszedłem, że niestety nigdzie go nie znalazlem:( przykro mi pani "gdzie jest móóóóózzzzzzg"

08.05.2012] 22:27 CrK Wybieram 200 -.- _________________ Nie wytrzymam. Muszę spytać. Jak robi się ten symbol? ozn pln? Nie mam siły dziś kombinować a bardzo mnie to ciekawi.... może nachalnie trochę postępuje ale równie intrygujący jest nick:)

gdzie jest móóóóózzzzzzg =+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=++ hehe. może to skrzywienie zawodowe ale dla mnie istnieją dwa rodzaje "wyborów": z listy pojedynczego wyboru typu radio-button, i wielokrotnego typu checkbox

Myśle, że tylko tak skromnie mówisz. Gdyby były tylko dwa rodzaje "wyborów" to cudzysłów nie byłby potrzebny;)

Zajmujesz się tworzeniem stron www?php?css?

Gość cicha z wody
Vag i HMS...bedziecie mi sie snic po nocach:(

No to skąd taka smutna mina skoro będą to najpiękniejsze sny jakich kiedykolwiek doświadczysz?

Gość InvisibleMist_^_ SilentStorm
Jak ja kocham takie lakoniczne uwagi z elementem dramaturgicznym jak np smutna emotka:( Zastanawiam się wtedy co takiego złego bądź głupiego odwaliłem tym razem...;/....

Gość InvisibleMist_^_ SilentStorm
Przynajmnej możesz spać co znaczyłoby, że to nie są koszmary...przynajmniej taką mam cichą nadzieję..... O co chodzi? zażenowanie poziomem prezentowanej ignorancji?:D