Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rarat

Torbiel na szyi...

Polecane posty

Gość rarat

Witam.. mam pytanko czy ktos z was mniał moze torbiel na szyi?? Czy został on usuniety operacyjnie? czy mozna to zostawic i nie ruszac tego..

Gość jijijijijiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jestes pewna,ze to torbiel?na towim miejscu skonsultowałabym to z kilkoma lekarzami, tak dl aapewności;) U mnie w rodzinie źle zdiagnozowano torbiel właśnie, dziewczyna od 3 lat juz męczy sie z nowotworem. Dobry lekarz doradzi Ci, co z tym zrobic,ale najlepiej taki z polecenia.

Gość rarat
yhm., byłam u chirurga onkologa i on powedział ze to prawdopodobie torbiel i dal mi skierwanie na USG szyi i ten co robił to usg to mowil ze to trobiel 49mm na 32mm to chyba spory? i teraz czekam na wizyte znow u chirurga onkologa..

Gość rarat
?

Gość pytajka pytająca
Ja mialam usuwaną na szyi cyste,która w przeciagu kilku tyg urosła mi do wielkości pomarańczy :O Czy cysta to to samo co torbiel?

Gość rarat
hmm tego to ja nie wiem... moze i tak?

Gość izabella izabellini
Ja miałam operacje usuniecia cysty w Niemczech,bo tam mieszkałam.Lezalam w klinice dobę a potem po ok chyba 2 tyg mialam wynik histopatologiczny-nie był to nowotwór. Wiem jednak ze mam skłonnosc do tworzenia sie cyst i włókniaków-mam ich 5 na udach ale nie nadaja sie do usuniecia.Taka moja "uroda" ;)