Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arbuzowaa

odchudzanie a wiek...

Polecane posty

Gość arbuzowaa

hej wszystkim, mam 16 lat 165cm wzrostu i ważę jakieś ponad 80 kg.. Od maja ubiegłego roku mieszkam w Anglii i mi się ''trochę'' przytyło ;/ ... Wiem że to strasznie dużo jak na mój wiek. Od jakichś 4 miesięcy próbuję się uporać z moją nadwagą, ale niezbyt mi to wychodzi... Ćwiczę codziennie na stepperze jakąś godzinę, potem niecałe dwie godziny ćwiczeń takich jak brzuszki, przysiady, nożyce, rowerek, wymachy. Moim największym problemem są nogi - są one po prostu ohydne. Trzęsą się , mają cellulit, po prostu są zdecydowanie za grube.. Ratunku! Za dwa miesiące wyjeżdżam na wakacje do Polski i chciałabym bezwstydnie się pokazywać w krótkich spodenkach.. Cz jest możliwe, że jeżeli przez te dwa miesiące będę codziennie ćwiczyć tak jak pisałam wcześniej, i będę mniej jadła (około 5 lekkokalorycznych posiłków dziennie , zero słodyczy, tłuszczy i napojów gazowanych), to uda mi się osiągnąć moj cel i zrzucić tłuszczyk z nóg? A dokładniej z ud. Pomocy:( jezeli macie jakieś sprawdzone ćwiczenia, to prosze, napiszcie, będę bardzo wdzięczna :* :(

Gość s.o.s
gesler reklamuje jakies tabletki

Gość lelklo
Idź na siłownię, ćwiczenia zajmą Ci 1/3 tego czasu co teraz a będą o niebo skuteczniejsze. Aha, i nie wolno z jadłospisu wyrzucać tłuszczy, przeciwnie, powinno ich być dość dużo (1/3 całości kalorii, czyli np. parę łyżek oliwy dziennie)

Gość arbuzowaa
droga lelklo, ok a wiesz może czy przez te dwa miesiące coś mi 'ucieknie' z tych ud? najbardziej własnie mi na tym zależy bo brzuch i biodra to jeszcze nie tragedia :P

Gość arbuzowaa
ok dziękuję ci bardzo :)