Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukajacaUkojenia

KOSMETYKI VICHY

Polecane posty

Gość SzukajacaUkojenia

Cześć wszystkim, mam takie pytanie. Dziś dotarła do mnie informacja odnośnie Vichy. Podobnież jak ktoś raz zacznie używać kosmetyków to musi już cały czas, bo skóra za bardzo się przyzwyczaja, a po zakończeniu używania pogarsza się jej stan. Czy wie ktoś coś na ten temat?

bzdura ja używam od 6-7 lat na przemian z innymi kremami i nic mi się nie pogorszyło

Gość jdjdptpajp
kremy nie działają....tylko nawilzają, wiec trudno tu mowic o przyzwyczajeniu skory :D

Gość kilka razy spróbowałam
ale uczulają mnie - więc nie mogę nic powiedzieć na ich temat, oprócz tego, że mogą uczulić jak każde inne.

Kupila teraz VICHY NORMADERM i chyba jest gorszy od Loreal derma genesis - bynajmiej moja buzia mniej go lubi . Tak mysleze troche przereklamowana ta marka VICHY .

Gość spokojnie złóż pozew
też sluyszałam o uzależniających hormonach dodawanaych do kosmetyków Vichy. Ja ich nie używam już długo, a jeśli użylam to parę razy szamponu do wlosów wypadających, ale prędko zrezygnowałam. Ceny zbyt wysokie, no i te informacje o szkodliwości, a p[oza tym i tak mnie moga uczulać, przez inne składniki.

Gość jaaaaaaded
gdzie słyszałaś? Podaj link, bo gadac tez potrafie i slyszałam ze ufo porwało kaczora z wawelu a komorowska biega nago wokoł dworca centralnego