Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Ja mam dopiero 22 lata i wróżka

Polecane posty

przepowiedziała mi na tvnie że mature dostane najpóźniej we wrześniu - dyplom że zdam egzamin zawodowy, że oczywiście mature i tytuł technika otrzymam najgorsze wyniki, że będę pracował ale wszędzie będą mnie zwalniać, że konkretnej pracy, dużej wygranej moge się spodziewać za 10 lat.

Pisałem ale ciężko mi powiedzieć :) liczę na to że udało mi się strzelić. Ale najbardziej to chciałbym mieć maturę z j.angielskiego pisemnego i ustnego(szczególnie z tego już za sobą) Tylko wiesz nie wiem bo w tamtym roku zdałem język polski i nie wiem czy jakbym teraz zdał angielskie na maturze to czy w sierpniu mógłbym zdawać matematyka?

I co???? Powie mi coś ktoś???? Jutro zamierzam nauczyć się 300 słówek na język angielski pisemny. Myślicie że starczy, liczę na to że list będzie prywatny a nie urzędowy.

ucz sie tych ktore beda najprawdopodobniej potrzebne, nie wszystkie.

nie wszystkich* mialo byc. po za tym, niektorych nie trzeba sie uczyc, np z czlowieka, twarz, itd, podroze.. latwe to :) dobranoc.

Wiem np. że powinienem uczyc się Na obrazku widzę Należy iść w tym kierunku Proponue żebyśmy poszli do sklepu Nie chce mi się A może inaczej Zostańmy tutaj Byłem w angliii Mam pytanie do maturzystów 2011 każda scenka ma 3 podpunkty, to czy egzaminator pyta mnie każdego podpunktu czy jak mówie np. scenka to sam mam mówić?

Gość gdzie jest móóóóózzzzzzg
z tego co pamiętam to odgrywasz scenkę w parach ew. w trójkę lub tylko z egzaminatorem

Myślenice a czemu pytasz???? jak już zadałeś pytanie to odpowiedz mi w takim razie czy egzaminator w scenkach zadaje mi pytanie do każdego pod punktu czy do całej scenki jedno pytanie???

No właśnie egzaminator rozpoczyna scenke a ja odpowiadam..... No i on zadaje mi pierwszy pytanie do scenki w której są 3 podpunkty.... i tu pies pogrzebany, on mnie pyta do każdego pod punktu czy czeka aż ja sam mu odpowiem na wszystkie scenki

myslę że raz będziesz zaczynał ty a raz on. a potem to się będzie jakoś kręcić samo:)

No ja bym jakoś bardziej wolał by egzaminator zadał mi pytanie do jednej scenki, ja bym mu odpowiedział na wszystkie 3 pod punkty.... a potem do drugiej scenki.... i do trzeciej scenki tak samo.

ale te scenki to nie mają by odpowiedzi na pytania, tylko luźna rozmowa. a pytania były chyba do obrazków. zresztą sama już nie pamiętam 🖐️

Dzięki Ci Boże że na ciebie trafiłem... No może powiedz mi od czego powinienem rozpocząc zdanie?

Ja zdaje poziom 2011 - poziom podstawowy, na całym świecie jest taki sam poziom!!!!!! Może nie na świecie!! ale w Polsce

ale jak poziom nauczania był niksi to ledwo wydukasz to zdasz :D przeczytaj sobie przykładowe rozmówki np idziesz do parku w Londynie zapytaj o drogę potem 2 zapytaj o charakterystyczny punkt po drodze 3 zapytaj o dogodne połaczenie metra np i finito

od odpowiedniego przywitania się:), bo to zalezy czy scenka dotyczy rozmowy z kumplem, czy będzie to rozmowa przez telefon z pracodawcą... a na samym poczatku jest chyba jakiś dialog zapoznawczy, w sensie kim jesteś co lubisz robić itp.

Tak by zdobył 6 pkt na 20 . Byłbym zadowolony a matematyka i angielski pisemny, to już dla mnie mniejszy problem. Najbardziej stresuje mnie matura ustna... potem bym uprawiał sport by praca fizyczna nie byłaby dla mnie trudna.

chyba mi się matura popierdoliła z egzaminem językowym na studiach :o ale ustny angielski zdają wszyscy, za to polski tylko ci którzy zdążyli oddać bibliografię na czas haha:P

75% like a boss :P

Tak i teraz chciałbym ustny angielski na 30% :( :( :( to kurestwo jest najgorsze

Ale jutro będę się uczył.... na ustną i pisemną mature. To jest rochę powiązane... wtedy mature na 30% będę miał w kieszeni i mogę startować na studia :)

Gość chyba was mam dosc
wykuj dużo słówek na pamięć po angielsku ja tak zrobiłam z niemieckim i zdałam pani mi dała dużo słówek

Gość chyba was mam dosc
ustna jest łatwa pare zdan i obrazek na pisemnej dużo strzelałam , ale zaproszenia i inne teksty musisz sie nauczyc