Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Ja mam dopiero 22 lata i wróżka

Polecane posty

I jak będę probował sam z jakiś słówek utworzyć zdanie to uda mi się uzbierać 6 punktów na 20????? Jak wygląda matura ustna??? ja nie zdałem tej matury??? moge jakieś konkrety?

Gość kjoikj
22 lata i matura? A ty taki glab jestes, ze nawet prostej matury nie porafisz zdac? Ale czego sie spodziewac po facecie siedzacym na Kafe. Zamiast zbijac teraz baki lepiej ucz sie angielskiego.

Ucze sie jak tylko moge. Ale ciezko jest gdy w jednym pokoju telewizor, w kuchni telewizor a ja w przedpokoju. Chce zdac mature na 30%... tylko na to i mam pytanie jesli chodzi o scenki podam przykład bym został lepiej zrozumiany tu scenka 1) Chcesz zwiedzić Buckingham Palace, dzwoniąc do informacji turystycznej zapytaj: i czy teraz musz odpowiedzieć na raz na te 3 pauzy czy..... - w jakich godzinach jest otwarty - egzaminator pyta mnie oto - ile kosztuje bilet - oddzielnie pyta mnie oto - czy jest możliwość zwiedzania z przewodnikiem - i oto czy ja sam mam wszystko powiedzieć?(co byłoby dla mnie lepsze!) 2) Przygotowałeś przyjęcie dla rodziny. Powiedz: - co ugotowałeś na obiad - czego użyłeś do ugotowania tych potraw - jak zareagowała rodzina 3) Wypożyczyłeś rower z wypożyczalni, właściciel przypomina, że mija termin zapłaty: - nie zgódź się na ten termin zapłaty i powiedz dlaczego się nie zgadzasz - zaproponuj, że zapłacisz w ratach - przekonaj, że oddasz rower w wyznaczonym terminie

Dostane odpowiedź? bo zaraz ide spac i cały dzień będę jutro nad tym pracował... Jak myślicie na maturze będzie list urzędowy czy prywatny????

Gość chyba was mam dosc
miałam mature w 2009 roku masz 3 pytania na które musisz odpowidzieć kilkoma zdaniami, albo i jednym im wiecej tym lepiej na dole masz obrazek który musisz opisać jak najwięcej mów o nim, i z tego masz punkty. ja zawsze z niemca byłam kiepska na koniec miałam 3 ale czuje sie na słabe 2 wykucie słówek mnie uratowało, bo inaczej to pewnie by było zero

Gość chyba was mam dosc
zaproszenia , listy i inne rzeczy musisz wiedziec jaka forma( jak mają wyglądac) nie możesz byle jak

Gość chyba was mam dosc
masz tak odpowiedzieć jak jest w pytaniach jakoś posklejasz te słówka mam nadzieje ze znasz chociaż troche angielski jak sie buduje zdania

Gość chyba was mam dosc
i pamiętaj im wiecej powiesz tym lepiej oni chcą widziec że znasz chociaż troche angieski

Powtorze angola , umiem ten przedmiot na 2 z dwoma minusami, ale zobacze jeszcze i zaryzykuje. Dziękuje i dobranoc

Gość gość
http://wrozbitapaulus.pl - zwracałam się do niego w paru sprawach związanych z miłością i wszystko się sprawdziło. Jak dla mnie wart polecenia.