Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyza 02

czy maz wkoncu zrozumie???????????????????????????

Polecane posty

Gość nikita22
z ktorej czesci polski jestes, moze pogadamy, rozumiem Cie, znam taka sytuacje... u nas jest to samo niestety:(

Gość pyza 02
podlaskie.... stracilam nadzieje ze sie ogarnie.... juz tyle razy mu tlumzcylam i prosilam i krzyczalam i przekupywalam ajjjjj

No po prostu pewne kobiety sie na wes nie nadaja i tyl -mieszanie na kupie, gospodarka . Jesl nie tyrasz w polu to intruz Wiesz co zostaw go , niech sobe wezmie babe do roboty na polu i wszyscy bede szczeslwi .

No po prostu pewne kobiety sie na wes nie nadaja i tyl -mieszanie na kupie, gospodarka . Jesl nie tyrasz w polu to intruz Wiesz co zostaw go , niech sobe wezmie babe do roboty na polu i wszyscy bede szczeslwi .

Gość Czerwcowa_Mmamusska
pyza - ciężka sprawa. Wiesz, moi Teście to ludzie juz po 70tce, no ale tez zapieprzali na gospodarce swego czasu. Na szczescie na koniec osiedlii sie w miescie i mój mąż jest miastowy. Jednak pewnych rzeczy nie da sie zmienic. Kiedy z nimi mieszkalismy (3 lata) to na poczatku małżeństwa w ogole było dla niech nie zrozumiałe ze ja lubie w sobote do poludnia sobie poleniuchowac i polezec , obejrzec jakis zaległy film na kompie - takie tam zachowanie z panienskich czasów. Kiedy ja uwazałam ze cos mi sie nalezy po tygodniu pracy to Oni zawsze "cos" robili. Robic, robic, i robic: porzadki, obiad, itp itd. Teraz kiedy mam dziecko i juz nie mam chwili na takie leniuchowanie ciesze sie ze sie nie ugielam, bo wtedy był czas na takie rzeczy i tyle. Nie wiem jak Ci poradzić. Ty najlepiej znasz swojego Męża. Jesli masz siłe i warunki zeby cos z tym zrobic to dobrze - bo na dłuższą mete to napewno nie idzie tak zyc. Chyba ze zoobojetniejesz i bedziesz zyc jak robot - a to przeciez nie zycie. Jesli nie boisz sie zostac sama z dziecmi - to walcz o godne zycie. Trzymam kciuki.

Gość pyza 02
zostawic no ok tylko wiesz moje plany zyciowe to ruina bo myslalam ze bede miala meza bedzie dla mnie przyjacielem a tu rok po slubie takie zgliszcza..., trudnoi sie pogodzic z tym

Gość starsza pani juz na bani
ciekawe, czy przez te 4 miesiace kiedy cie nie było mąż jakos namawial cie do powrotu? a odpowiadajac na pytanie z tematu - nie, nie zrozumie. niestety egerg ma tu sporo racji. zawsze powtarzam - ROZMOWA, ROZMOWA I JESZCZE RAZ ROZMOWA!!! kiedy słyszysz, ze cos złego o tobie mówi rodzina meża co robisz? beczysz po kątach? awantutujesz sie?żalisz mezowi? nic nie robisz? no chyba powinnas w tym momencie stanąc przed tym kims i zapytac o co biega;)POROZMAWIAC I WYTŁUMACZYC. moze sie da...? ale szans na wasze dlasze wspólne zycie tam to ja za bardzo nie widze. szkoda, zebys za kilka lat pluła sobie w brode ze zycie zmarnowałas.

Gość pyza 02
z dziecmi dam sobie rade najgorzej ta samotnosc..... moja corka jest bardzo absorbującym dzieckiem wiec z drugim nie bedzie mi az tak ciezko zwlasza ze to dopiero 2tydz ciazy

Gość nikita22
no tak wlasnie jest na wsi, pracuje sie tylko od switu do nocy niestety:(

Gość Czerwcowa_Mmamusska
2 tydzien? To chyba niemozliwe zebys juz wiedziala o ciazy? PROWO????

Gość boże,dziewczyno!
Czytając Twoja historie jak ja się cieszę,że nie uległam i po ślubie nie zamieszkałam u teściów! Sytuacja podobna-mąż na etacie plus wolontariat na gospodarce. Wiecznie zmęczony. Obiecuja,obiecuja i nic z tego. Nie mamy dzieci,ja pracuje na etacie,oni wiecznie awantury że nie pomagam na gospodarce- nie pomogę bo raz-nie znam sie,boje się zwierzat-dwa-skoro tacy bogaci niech kogoś zatrudnia! Groźby,prośby nie skutkuja. Ostatni seks z mężem był ... 4tyg temu. Rok po ślubie.

Gość pyza 02
jak bylam 4 miesiace na stancji to maz byl w miemczech ja wyprowadzialam sie bo \wiedzialam ze jak jego nie bedzie to beda mi jesczcze gorzej na glowe wchodzic... a co do egerg to nie sadze by pokornie sie na to godzila...

jak dla mnie autorka jest taka sama jak oni wszyscy!!!żyjąc na kupie na dwóch pokojach w takim gównie dała sobie zrobić tak prędko drugie dziecko!!!masakra!masz móżdżek jak oni wszyscy.Nadajesz się do tych wieśniaków.Swój swojego znalazł!!

Gość pyza 02
a wiem bo tamtym dzieckiem bylam w rowniez w 2 tyg ciazy i test rowniez pokazal

jak dla mnie autorka jest taka sama jak oni wszyscy!!!żyjąc na kupie na dwóch pokojach w takim gównie dała sobie zrobić tak prędko drugie dziecko!!!masakra!masz móżdżek jak oni wszyscy.Nadajesz się do tych wieśniaków.Swój swojego znalazł!!

pyza , pyzunia plany ? maz , dzieci no swietnie tylko ze jak widzac to nie dziala. Jak jestes nieszczesliwato i dzieci beda to czuly . Pomysl za 10 lat co bedziesz miala ? GARBA. i nerwice ( mze masz juz ) . Ludzie ze wsi sa z innej gliny ulepieni - moj parter mieszka na wsi do 15 rku zycia - potem szkoa , uczelnia i miato . Nie jest skazony zapierdalaniem od switu do nocy . A atka jego tak - idzimy sie bardo zado o nie mieszkamy polsce , ae jak tam jedziem trageja 1 pokuj wszysc na kupie , kibelka w domu nie ma ,mcie w misce , w domu tylko zimna woda . Ja ie ne nadaje w niedzile wsawc o 6 i robi objad z3 dan - nie wie po co . lEDWO chodzi a ma sadzonki - marchew , ziemniaki , petrucha - po co to komu . jak lubi to nech robi . LECZ ja nie am zamiaru .ZYJ tak aby by szczesliwa.

Gość pyza 02
Larysa27 wiesz co moja droga moze i jestem ale jestem mloda i zycie dopiero mnie uczy pisze na kafe by poradzic sie doswiadczonych kobiet a Twoje wypowiedzi niczego nie wnosza wiec daj se spokoj...

Gość pyza 02
mala kotka musze odwazyc sie i wyniesc sie z tamtad tylko najpierw musze wszystko przygotowac by pozniej nie biegac jak kot z pecherzem..

Gość boże,dziewczyno!
Pyza - a co z pracą zawodowa ? Teraz ciaża,ok rozumiem,ale przed ślubem? Dziecko się urodzi,odchowasz i do żłobka. Ja płakałam,błagałam,szantażowałam i nic. I albo się rozwiodę albo dotrze do niego że my też jesteśmy rodzina.

Gość pyza 02
boże,dziewczyno! no wlasnie nic nie pomaga...... staram sie dla coreczki ale przytlacza mnie wszystko bo chcialabym miec spokoj a cigle jestem na ich lasce i dobitnie potrafia to podkreslic.....

Gość Czerwcowa_Mmamusska
pyza - no więc jesli to wszystko prawda, to uciekaj. I to szybko!

Gość pyza 02
Czerwcowa_Mmamusska prawda prosze mi wierzyc.....

Gość czyt
jesteś po prostu leniwa i egoistyczna + roszczeniowa

Gość czyt
+ niewdzięczna

Gość Czerwcowa_Mmamusska
czyt - ależ teraz wymysliłaś/łeś!!! Czyzbys pochodził/ła se wsi?

Gość czyt
Czyzbys pochodził/ła z miasta?

ooo i jeszcze na innym topiku piszesz,ze kiedyś nakryłaś męża jak czatował z laskami!masakra!siedzisz w wielkim gównie!tak niby zapierdala na gospodarce a na czatach siedzi jak ma wolną chwilę.Władowałaś się w niezłe gówno!!!!

Gość pyza 02
czyt: faktycznie zajmujac sie dzieckiem prowadzac dom zywa ze nie mam czasu sie wysrac przyjezdzajac o17 z pracy..... nie mow jak nie wiesz...

Gość pyza 02
to nie oj topik babo!!!! ja sie tylko wypowiedzialam ze mialam podobna sytuacje ale nie chodzilo a czatowanie!!!!!!!! tylko ze wszystko muszczalam plazem do tej pory i nie bedzie jej przyszly maz szanowal rozumiesz !!!!!!

Gość pyza 02
jakby mnie maz czatowal z laskami to juz wogole..... prosze cie...