Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalajkalajka

Jak się nazywa ten styl Kamili z bloga? Bardzo mi się podoba. Ubiera się fajnie

Polecane posty

Gość dalajkalajka

czasami skromnie ale zawsze z klasą. Kurczę zazdroszczę jej takiej swobody i pewności siebie. Zawsze wie co ubrać, jak łączyć dodatki. No i moje pytanie - jak nazywa się ten styl. Czy to jest "metro"?

Gość kura z kurnika
a kto to jest kamila z bloga?

Gość dupadupaaa
Ten styl nazywa się "Kupuj ciuchy tylko na bazarku, nakładaj na siebie to co wpadnie w ręce" :classic_cool:

Gość iohj;klmjgfy
Dziwna dziewczyna, ale niech sobie robi co chce :)

Gość fajna prowokacja
:)

Gość romans jedwabiu z jeansem
hahahahahah :D :D

Gość iohj;klmjgfy
Mi też nie podobają się jej stylizacje, ale na Boga, przestańcie ją wyśmiewać :O Co wam to da?

Gość beijanka23
Mi też się podoba jej styl i się z tego nie śmieje. Ona jest prawdziwie kobieca. Galantka.

Gość basia19_00
Super. Fajne uczesanie na ślub. Sa pewne elementy które skopiuje :)

Gość Jabłuszko i pomarańcza
hMM, ubiero się "po swojemu" aczkolwiek jest bardzo intersująca. Oststnio jednak zamiesciła post, w którym pisze, że nie obchodzą jej żadne opinie, pozytywne jak i negatywne. Troche to snobistyczne podejście, widać jest zamknięta na sugestie "BO JEJ W TYM DOBRZE I KROPKA!" Powinna wiedziec, w czym jej dobrze a w czym nie, przecież sama tego nie zayuważy lepiej niż inne osoby. Ubrania ma sredniej klasy, troche szmat, troche ciekawych ubrań. Dodatm, że jetst niestety dziewczyną o wątpliwej urodzie, jej profil twarzy doprawdy jest straszny. Wysoka o anorektycznym, kanciastym ciele pokrytym licznymi pieprzykami. Wcześniej na blogu było zamiesczone fotki z widocznym kilkudniowym zarostem spod pach i zdjęcie butów z owlosionymi nogami. Fuj!

Gość he he, moim skromnym zdaniem
ten styl nazywa się brak stylu. No i nie byłoby w tym nic dziwnego, bo poł Polski się tak ubiera z różnych względów, ale Kamilka popełnia grzech pychy, a mówiąć kolokwialnie wyżej sra niż dupę ma. Szczerze mówiąc wstydzę się, gdy oglądam jej bloga. Wstydzę sie za nią,...bo jej pokory brak. Jak można wrzucać do sieci zdjęcia z pryszczami, sianowatymi włosami, bez zębów i obrażać się, gdy w odpowiedzi dostaje się krytykę, często nawet konstruktywną ? To jest internet, trzeba się liczyć z reakcjami odbiorców, a nie, jak Kamila obrażać się. Cóż, tak jest cena sławy i darmowych ubrań od sponsorów ;)

Gość Jabłuszko i pomarańcza
Brak pokory - to jest własnie jej problem. Blog jej obserwuje, ot z nudow, by sie posmiac lub czasami zdziwić dobrym doborem ubrań. W jednym ma racje, nie lata za jakimś "must havem" i nie przentuje tego co akurat jest na topie co robią blogerki nagminnie. Jak to napisała "nie jestem dziwką modową". I tutaj dla niej oklaski. Ale moglaby byc bardziej otwarta, skłonna do dyskusji, komentarzy a nie widziec tylko czubek własnego nosa. Styl swoj zachowa, czasem drobna uwaga może jej wiele pomóc. Widać ze nie ma szacunku dla "swoich fanów". Nie kręci jej "słodzenie". A mi by było miło, gdyby ktoś mi napisał w fali krytycznych komentarzy nawet jeden pozytywny. No cóż, dziwna dziewucha