Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfsdf

Waże 86 kg przy 168 wzr. Czy to widać? Foto

Polecane posty

Gość junn
poważnie pytasz?? :O

Gość asdfsdf
Czy może sie takie ciało komuś podobać?

Gość little......
straszne :(

Gość aaaaaaarwena
zdazylo mi sie kiedys wazyc wiecej niz 80 ale brzuch mialam prawie plaski, serio

Gość i niech tak pozostanie
no widac :P

Gość daaaaa
zle to wyglada, niestety

Gość sielianka
ja mam 157 i waze 65 kg!! strasznie mi sie przytyło od tamtego roku no i niestety cała "grubosc" skupiła sie na brzuchu i boczkach, przy dobrym stroju mozna to zamaskowac ale niestety czasem sie wsyztsko wylewa:( nogi ,rece mam szczuple takze nie jest żle:) a czy sie mozna podobac? hmm mysle że mozna, wystarczy zadbac o siebie i czuc sie ładnie no i dobrze jakos przymaskowac te nasze niedoskonałosci:))

Gość asdfsdf
Jestem po ciązy. Czy chuda czy gruba to i tak wisi mi flak Najgorsze problemy mam z brzuchem Co byscie zrobili na moim miejscu żeby pozbyć sie go? Brzuszki chyba mało pomagają?

Gość Jurek ogórek kurek
Twoje ciało sprawia , ze członek który przed chwilą stał zaczyna opadać i sie kurczyć .

Jalk długo jesteś po ciąży? W ogóle to polecam hula hop :)

Gość Jurek ogórek kurek
to ciało wyglada na ciało kobiety 40 letniej .

Gość starsza pani juz na bani
widac. zmien majtki na inne ( wyszczuplające pod ubranie ). popracuja nad brzuchem. a pierski ok . i albo masz krzywe nogi ( wtedy nos spodnice a nie spodnie ) , albo zle stanęłas .

Gość asdfsdf
Powiem że nie narzekam na życie seksualne. Nawet jak ważyłam 95 kg to faceci na necie umawiali sie ze mna na sex :)

Gość starsza pani juz na bani
i nie biodrówki bo boczki wyjdą .

Gość Jurek ogórek kurek
przy tym wzroscie ( 168 cm ) nie powinno sie ważyc wiecej niż 65 kg ..

Gość asdfsdf
Majtki wyszczuplające odpadają. One mi zjeżdżają z brzucha zwijając sie w rulonik. Hula hop kiedyś probowałam ale po prostu równiez zjeżdża mi z brzucha. Skakać na skakance odpada bo by mi chyba piersi urwało. 7 lat temu urodziłam

Gość blondyneczkamałaa
okropne :O współczuję. właśnie nawet gdybyś schudła to chyba zostałaby ta wisząca skóra.... a na to chyba już tylko operacja plastyczna może pomóc. napewno musisz się wziąść ostro za siebie, ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć ! innej rady nie ma.

Gość Jurek ogórek kurek
86 kg to nie jest lekka otyłosc , tylko powazna .. Lekka nadwaga to 70 kg przy 168 cm Im wiecej kobeta wazy tym mniej atrakcyjna jest .. Laska ktora ma 70 kg zawsze bedzie atrakcyjniejsza niz taka ktora ma 80 kg a taka ktora ma 60 kg bedzie atrakcyjniejsza niz taka co ma 70 kg To proste.

Gość xxczxxcz
Słuchaj. Wstawaj pół godziny wcześniej. Idź na spacer, z czego 10 minut potruchtaj. Jedz pożywne śniadania, włączając w to owoce i warzywa. Na obiad chude mięso, ryż, ryba. Lekka kolacja, np musli. Ćwiczenia I schudniesz.

Gość puszkełe
kobieto jak się mogłaś tak zapuścić, niestety wyglądasz bardzo źle

Gość Jurek ogórek kurek
nie trzeba chudnac do 50 kg by byc osobą atrakcyjna .. Wystarczy wazyc 60 kg i bedziesz wyglądac o wiele lepiej niż obecnie ..

Gość anton kowalsky
10/10! :D

Gość Jurek ogórek kurek
Powiem że nie narzekam na życie seksualne. Nawet jak ważyłam 95 kg to faceci na necie umawiali sie ze mna na sex pewnie tak , ale mi na trzezwo by nie stanął gdyby zobaczył ciebie nago .. Musiałbym wypic kilka piw. To byłaby szansa.

Gość asdfsdf
Polubiłam jedzenie,to na mnie działa kojąco. Najgorsze jest to że jak przekrocze 85 kg to moje kolana nie wytrzymuja tego ciężaru gdy np pojde na miasto troche pochodzic itp. Przy 80 kg śmigałam wszedzie. Wczoraj wziełam dziecko na barana ktore waży 30 kg i dodałam sobie tą wage wyszło 116 kg. Było mi strasznie ciężko sie poruszać i po 2 minutach zrezygnowałam. Dziwie się jak takie osoby się poruszają bo ja bym nie dała rady chyba bym wolała na wózku jeździć

Gość junn
musisz się zebrać i zacząć coś robić. ciąża była na tyle dawno że to już nie jest ważne. Mądra, zbilansowana dieta wraz ze zmianą nawyków i kg polecą.

Gość Sasankaaaaaaaaa
Autorko ja urodzilam 2 lata temu w ciazy schudlam i po ciazy a teraz przybralam i waze 89 kg ;/ nie wiem jak zaczac sie odchudzac jak ciagle sprzatanie w domu obiady robienie dziecko zero czasu na to co kiedys bylo dla mnie wazne rower rolki basen ale kupuje fotelik rowerowy dla dziecka i bede jezdzic moze sprobuj tez to jakis ruch juz

Gość asdfsdf
Próbowałam zdrowego odżywiania.Trwa to ponad 2 lata,ale ostatnio pofolgowałam. Prawda jest taka że musiałabym max zjeść 500 kcal żeby cokolwiek ruszyło. Ciężko mi schudnąć. Ponawiam pytanie,jak odchudzic brzuch? Z tego co słyszałam AW6 w tym nie pomoże

Gość O matko, ja waze 86 przy 164
ale nie jestem tak gruba jak Ty.