Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123654987654321456789654321456

Z kim tańćzyć na weselu, jeżeli nie mam osoby towarzyszącej?

Polecane posty

Gość 123654987654321456789654321456

Chodzicie na wesela bez osoby towarzyszącej? Jeżeli tak, to tańczycie sami z sobą czy czekacie aż facet Was zaprosi do tańca?

Gość Rensolma
np.paulina

Gość własnie wlasnie
tańczę solo:P

Czasme jest tak,że żony nie "puszczą" swoich mężów, tylko w objęciach zawsze razem. Raz byłam na takim sztywnym weselu, i śmiać mi się chciało. Ale ja zawsze sobie poradzę, więc wtedy poszłam pozwiedzać okolicę i ok północy poszłam...spać:D Hotel nad salą. Ależ byłam wypoczęta a weselni..wczorajsi. Na drugim mało bylo par małżeńskich a dużo niesparowanych, więc bawilismy się cały czas.

Gość takie tam duperele nic więcej
Jak nie będzie luźnych facetów nie masz szans na ubaw. Baby strasznie pilnują swoich podchmielonych gachów na takich imprezach.

Gość młodaaaaażonkaaaa
Ja kiedyś byłam sama, tzn. z rodzicami, bez partnera, jak miałam jakieś 18 lat, tańczyłam w kółku albo z tym, kto mnie poprosił:) Teraz zawsze chodzę z mężem, głupio czułabym się sama, mam 26 lat:P

Ja będąc samą, nie poszłabym nigdy już na wesele. To jest udręka. Wtedy miałam faceta, ale zamierzałam go rzucić, więc nie chcicłam aby mnie z nim widziano:)

Ja chodzę sama i tańczę z tymi z rodziny, którzy mnie poproszą, albo sama ciągnę któregoś kuzyna czy wujka na parkiet.