Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubbble

co sadzicie o kims takim

Polecane posty

Gość Następny w kolejce do kata
Skoro kocha Cię i uważa za dobrą żonę pomimo, że nie dajesz mu satysfakcji w lóżku, to mało że Teraz Cię kłamie...Okłamał Cię już podczas ślubu SDkoro spełniasz wg niegło standardy dla dobraej żony powinno się to przekładać na udany związek... Jeżeli tak nie jest to znaczy, to jego wina bo twoją wine sam wykluczył. Więc powiedz temu zagubionemu gościowi, żeby zamieszkał w zoo z innymi żmijami a Tobie dał spokój bo gierki słowne typu: wiesz jesteś ok ale nie chce się z tobą spotykać publicznie bo przynosisz mi wsyd to chujstwo

Gość bubbble
Następny w kolejce do kata- kim Ty jesteś z zawodu? :)

bezrobotnym...

Zaniechanie nauki na etapie 1kl liceum daje mi kwalifikacje do wykonywania właśnie takiego zajęcia;)

Gość bubbble
uuu to kiepsko :) ale dzieki za rady.

Dlaczego kiepsko? Nie che nic od ludzi którzy mają tak wąskie choryzony żeby oceniać wartość człowieka (nawet pod kątem jego przydatności jako pracownika) na podstawie kawałka papieru stanowiącego Twoje referencje od ludzi, którzy Cie prawie nie znali w dodatku nie lubili a jego przyszłość obchodziła ich mniej niż siła wiatru na merkurym...

Gość bubbble
to z czego zyjesz?

A co byś obstawiała? Jakie są Twoje spekulacje na ten temat o ile do nich doszło w ogóle...:classic_cool:

Gość bubbble
nie wiem Następny w kolejce do kata czy jeszcze tu będziesz, ale nie spekulowałam z czego zyjesz, ale teraz jak spytałałeś to się zastanowiłam i myslę, że może: masz bogatych rodziców którzy cię utrzymują i nie marudzą że nie pracujesz jesteś utrzymankiem jakiejś biznesłomen, bo jesteś zabójczo przystojny i sexowny :) :) :) masz jakis zasiłek, kuroniówkę, zapomogi itp i ogólnie klepiesz biedę grasz na giełdzie i wygrywasz dostałeś spadek wygrałeś w totka sprzedajesz rzeczy z domu mieszkasz w jakimś przytułku no nie wiem heheh