Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana wczorajszym egz

matura z matmy podstawowej

Polecane posty

n123321: moge pisac jak mi sie podoba, a z Toba skonczylam bo z gownarzeria nie gadam. Dotarlo?

Gość tez chyba nie zdam
a bylo jedno zadanie, w ktorym trzeba bylo wyznaczyc X. bylo (9, x, 19) i wyszlo mi, ze X = 14 i na szczescie to mam dobrze :D

Gość n123321
grey eyes tez moge pisac jak chce wiec spier dalaj ;d

Gość hrtuolk
Joanna - jestem dziewczyna :P ale te proste pytania co robisz, to po ang oczywiscie? oczywiscie egzaminowala Cie pani, ktora Cie wczesniej nie uczyla, nie ?

Gość hrtuolk
potem bylo tak: o ile dobrze pamietam" x,41,y,z wiec pod tego x podstawialas 14, i liczylas tak - 14,42,y - geometrycznym, potem majac juz y, liczylas z :) proste to bylo, czemu nie podstawilas ?

Gość n123321
hahahah stul pysk stara kur wo ;p

Gość joannaa234
Grey Eyes :P kretynko piszesz mi że po co podchodzę do matury bo trzeba do mnie mówić wyraźnie po angielsku !! a ty sama jesteś tuman z matmy! co ty sobą reprezentujesz!! ??? nic , zero i wielkie gówno ty egoistko! wszyscy sa beee a Ty cacy tak rodzice Cię wychowali a co do Twoje świadomości to zdałam ang. więc nie wiem co za głupie komentarze widzę z twojej strony!

Gość zdesperowana matematyczka
O. A jak było zadanie z graniastosłupem, w którym trzeba było obliczyć coś z ostrosłupem (objętość?), to jak wypisałam dane z polecenia i przerysowałam ostrosłup z tablic to coś za to może być? :D

Gość joannaa234
tak wszystko po angielsku ani ona ani ja nic nie mówiliśmy po polsku. a panie były oczywiście z poza szkoły

Gość hrtuolk
tzn 42 mialo byc :P na poczatku.

joannaa234: a kto by nie zdal odpowiadajac na pytania co robisz?! Hahaha:D zenua, i co Ty soba reprezentujesz chwalac sie ze odpowiedzialas na pytanie ze w wolnych chwilach nakurwiasz z gimgownem swojego pokroju na kafe! szkoda mojej klawiatury na takie zero! Narra!

Gość hrtuolk
ale wszystkie byly z poza?

Gość hrtuolk
Grey - wypierdlalaj stad ty zouzo. pewnie chlopak cie nie chcial, czy kto tan, ty mu si narzucasz i tak wyglada cale twoje zjebane zycie;) przepraszam wszystkich za slownictwo. na codzien nie klne, ale jak widze takie bezczelne i wredne suki, to opanowac sie nie moge.

Gość joannaa234
panno ja zero :) bardzo śmieszne :) nie każdy jest dobry np z angielskiego !!! to że ty go znasz to spoko, ale nie obrażaj innych.!! sama wiesz że angielski jest Twoją dobrą strona ale matma nie i co ??? to nie znaczy że teraz powinnam Cię wyzywać. a Ty to robisz. żal mi ciebie że jesteś taką nie dobrą i niesprawiedliwą osobą!

Gość joannaa234
tak wszystkie były z poza a było ich dwie

Gość hrtuolk
to dobrze. bo nie chcialabym, zeby 'przepytywaly mnie' panie z mojej szkoly, ktore znaja mnie z widzenia.. bo i tak podobno nie moga to byc nauczycielki, ktore mnie uczyly, a ze sie przepisalam na inny poziom, ze wzgledu na nauczycielke, to zostali by dla mnie sami ostrzy faceci z anglika, czego bym nie chciala ! :(

Gość jak zdawałem mature też
przeżywałem, ale polski

Gość joannaa234
hrtuolk jak będziesz już po to proszę napisz jak ci poszło :) powodzenia życzę :D

Gość n123321
grey eyes kur wo wypier dalaj :)

Witam was szczylki kochane 🌼 Mam jedno pytanie. W tamtym roku nie zdałem matury z matematyki oraz j.angielskiego pisemnego i jezyka angielskiego ustnego. Zdałem natomiast język polski. Teraz chciałbym wiedzieć czy jeśli zdam mature z dwóch egzaminów to czy w takim razie mógłbym zdawać jeden przedmiot w sierpniu?

ktos wcześniej zadał pytanie czy za wypisanie danych z zadania dostanie się punkty. Za wypisanie danych dostaniesz 1 pkt.

Gość gjgvjgvjgvjvgjgvjvjvg
a ja zawsze byłam kiepska z matmy miałam w 1 i 2 LO poprawki a wczoraj mi dobrze poszło,mam conajmniej 60 % :) współczuje tym co sie nie udało ale nie słuchajcie złośliwych komentarzy,to nie koniec świata można sobie poprawić w sierpniu a jak nie to za rok i też nic sie strasznego nie stanie

Gość przyszła studentka 2012
Wiecie ja zawsze byłam kiepska z matematyki, z polskiego i jezykow obcych. Natomiast napisalam dobrze wypracowanie z polskiego na temat lalki i ludzie bezdomnych :) bo kolezanka siedziala w drugiej lawce mnie a ja mam tak dobry wzrok ze potrafie wszystko zauwazyc. Troche sciagnelam od niej, troche sama napisalam :) czytania ze zrozumieniem nie pisalam poniewaz nie potrafie. Jezyk polski ustny zdalam na 30% :) Jezyk angielski ustny zdalam na 30% :) Teraz sprawdzalam wyniki z matematyki i strzelam. Nie robilam zadan otwartych poniewaz nie umiem ale strzelilam na 25 pkt :) I teraz jutro, angielski cz. pisemna. Byc moze i tutaj bede miec warta :)

Serdeczne wyrazy wspolczucia dla wszystkich, ktorzy musza matme zdawac:O Jak dobrze, ze za moich czasow nie byla obowiazkowa:)

Gość gjgvjgvjgvjvgjgvjvjvg
matma to jeszcze najgorsze są ustne,żal mi że tak dobrze poszły mi pisemne bo na ustne nie moge pójść 😭 a jak pójde to sie tylko skompromituje zresztą mam tydzień na prezentacje a nic nie zrobiłam jeszcze pies to wszystko jebał

Gość maturzysta 2010,
matma - 72 % polski pisemny - 46 % niemiecki pisemny - 50 % niemiecki ustny - 75 % polski ustny - 30 % wygrałem ?:classic_cool:

przeciez ustne sa banalne. Z polaka niczym cie nie zaskocza bo wszystko sama opracowujesz, a z jezyka to wiesz jak sie troche umie to sie na pewno zda:D

przyszla studentka - trochę za bardzo koloryzujesz, popraw to bo na razie nikt ci nie uwierzy. ale pamiętaj - ćwicz ćwicz i jeszcze raz ćwicz.