Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana wczorajszym egz

matura z matmy podstawowej

Polecane posty

Gość maturzysta 2010,
"Z polaka niczym cie nie zaskocza bo wszystko sama opracowujesz, a z jezyka to wiesz jak sie troche umie to sie na pewno zda" u mnie było odwrotnie, z polaka zaskoczyli, a z języka nie :)

Gość gjgvjgvjgvjvgjgvjvjvg
nie wygrałeś ja z polskiego pisemnego mam ponad 80 % albo niech będzie że wygrałeś bo jak nie zdam ustnego to pisemny sie nie będzie liczyć.

I jeszcze jedno do maturzystów nie tegorocznych a przyszłorocznych. Czy za każdą scenke dostaje się 3 punkty????

a tak z ciekawosci czym zaskoczyli? Bo skoro samemu sie pisze to chyba wie sie o czym. Przynajmniej mi sie tak wydaje:P

Gość maturzysta 2010,
"nie wygrałeś ja z polskiego pisemnego mam ponad 80 % albo niech będzie że wygrałeś bo jak nie zdam ustnego to pisemny sie nie będzie liczyć" a propo ustnego to i tak jestem zadowolony, że zdałem na 30 %, na więcej nie liczyłem nawet, akurat ta matura to wielkie nieporozumienie, jakiś idiota to wymyślił, a poza tym od gadania takich rzeczy, jak na ustnym polskim łeb mnie boli, ja nie mogę takich rzeczy gadać :)

Gość maturzysta 2010,
"a tak z ciekawosci czym zaskoczyli? Bo skoro samemu sie pisze to chyba wie sie o czym. Przynajmniej mi sie tak wydaje" wszystkim, nie przykładałem się do ustnej matury z polskiego, bo mi ona nie jest potrzebna