Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfdsdfasdfada

Czy 2latek moze jesc tylko mleko?

Polecane posty

Gość sdfdsdfasdfada

3 razy dziennie po 300 ml..ale jak nie dam to prosi,potem kwili a na koniec ryk straszny,mlllllleczkooooooo,, Pije z kasza manna bo kaszek bobowita,nestle nie chce..czasem na obiad zje troche zupy,cazsem jablko,serek homo...to cala jego dieta...próbowałam to mleko troche odstawic ale jest jw.. Do 18ms karmiony byl piersia,jak odstawilam zaczelo sie mleko... Czy to mu nie zaszkodzi?

Gość polinnka--
mam podobny problem, tzn, mój ma teraz 18 miesięcy, nie chce jeść obiadów, za to mleczko bardzo chętnie. nie wiem już co mam robić zeby zaczął jeść jak człowiek... na samym mleku raczej długo nie pociągnie

Gość e tam gadanie..
Moje teraz już dorosłe dzieci żyły samym mlekiem prosto od krowy przez pierwsze 3lata życia,nic im nie jest i mają się zdrowo

Gość sdfdsdfasdfada
Mięso 2 razy w tyg miele i dorzucam do zupy,przy bajce zje..

no to w miare, ale faktycznie tylko mleko to moze nsatąpić przebiałkowanie organizmu, ale może nie, nie wiem a jak karmiłaś piersią to dostawał coś więcej?

o rany.... pewnie że nie powinien na samym mleku żyć.... a gdyby chciał tylko czekoladę jeść to też ulegniesz???? To ty jesteś mamą i masz dbać o dobro dziecka, a nie ulegać jego fanaberiom....

o rany.... pewnie że nie powinien na samym mleku żyć.... a gdyby chciał tylko czekoladę jeść to też ulegniesz???? To ty jesteś mamą i masz dbać o dobro dziecka, a nie ulegać jego fanaberiom....

Gość sdfdsdfasdfada
No własnie jak karmiłam cycem to jadł ale od pół roku tylko manan na mleku..zastanawiam sie czy sa jeszcze dzieci na takiej kiepskiej diecie?

wiesz dzieciom potrezbne sa witaminy, minerały itd. dla mózgu (dobrego rozwoju), kości, skóry, oczu, czy głupich paznokci moze mu nic nie będzie, ale 2 lata to już duże dziecko i powinno jeśc coś więcej, do każdego posiłku owoce lub warzywa poza tym samo mleko jak napisałm może wręcz zaszkodzić niż pomóc serek homogenizowany to tez "mleko", może tego nie dawaj, a np. płatki owsiane zjabłkiem tartym, czy coś innego