Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani problemowa

Ej ludzie mam nietypowy problem wymagajacy kreatywnego myślenia.

Polecane posty

Gość pani problemowa

Tylko nie peknijcie ze smiechu :classic_cool: Siedze teraz w sali komputerowej mojego wydziału i nie moge się ruszyć. Co sie stało? Otóż pierwszy raz w tym roku wyszłam z domu w klapkach(japonkach, i krótko mówiąc, około 20 minut temu siedząc tutaj w sali komputerowej tak jakby bezwiednie bawiłam sie stopą tym paskiem od japonka i -nie wiem jakim cudem- urwałam go :classic_cool: teraz chyba nie da się w nich chodzić :classic_cool: Jakies pomysły co teraz? nie chce wracac do domu boso a nie moge nawet sie ruszyc z krzesła :classic_cool: jakis pomysł na kreatywne rozwiazanie problemu? kurva.

Gość ja dupczeeeeeeeeeeee
no z tym zszywaczem to dobry pomysł, albo z tasmą krejącą, tylko że raczej nikt nie wnosi na czytelnie takich rzeczy więc żeby skądś wytrzasnąć takie cos bede musiała isc przez wydział boso, albo z tylko jednym klapkiem ubranym, a wstydze sie kurva, i pytac o to i wyjasniac co mi sie stało tez sie wstydze, już wystarczajacym posmiewiskiem jestem :classic_cool: kurvaaaaa. chyba bede tu siedziała do wieczora i czekala na wybawce na białym koniu który weźmie mnie na ręce :classic_cool:

Gość tak czy inaczej czekam
na jakiś genialny pomysł od was jestesnie kreatywnymi forumowiczami przy podszywaniu sie to wykożystajcie swoja kreatywnośc pomagając mi. :classic_cool:

Ewentualnie mozesz jeszcze napisac smsa do jakiegos domownika, zeby przyszedl i przyniosl Ci buty 🖐️ Mi kiedys tez rozjebal sie japonek, ale wtedy bylam u kumpeli na wódce i zszywalam nitką. :classic_cool:

carie ale z ciebie tandeciara, masz mega tandetna urode :-o

Gość halihalohalohalo
to po co Ci fota obcej kobity pod nickiem? :D i to takiej brzydkiej kobity

farfocel t cię słonko posuwał w dziobaka tego brzydkiego tandtenego dziobaka :D

haa, ja sie kiedys w warszawie tak przespacerowałam przez centrum w jednym klapku, z walizą z dworca na dworzec, kup cos jak masz gdzie, najwazniejsze nie dawac poznać ze cos jest nie tak :P moze nei zauwazą;)